Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Elektrika
Hosi potreboval bych radu blbne mi elektrika (v te se sam rypat nebudu
) ... projevuje se to velmi nepravidelne (vetsinou kdyz zaprsi), tak mi na volantu odejde ovladani radia a blbnou smerovky + tedkom sviti airbag. Prijde a odejde to jak se tomu zlibi, takze bych to tipoval na nejakou vlhkost. Je Ove nejaky schopny elektrikar nebo musim jit za tema zlatokopama z carteku? 
Panove, resim to same, navic nefunguji obcas dojezdy oken po zavreni dveri (coupe), blbne dalka - central obcas nereaguje na povely klicku.l Radio pise Disabled, na palubce sviti airbag, obcas se rozsviti ASC, naopak nesviti kontrolka potkavacek ani dalkovejch. Je na Teplicku nekdo, kdo ma diagnostiku nebo nekdo, kdo neco podobneho resil?
- Killca
- Klubové ID: 1648
k vecem co se centralu tyce(mozna to resi i ostatni, ale to nevim)--je to tzv grund modulHudyzz píše:Panove, resim to same, navic nefunguji obcas dojezdy oken po zavreni dveri (coupe), blbne dalka - central obcas nereaguje na povely klicku.l Radio pise Disabled, na palubce sviti airbag, obcas se rozsviti ASC, naopak nesviti kontrolka potkavacek ani dalkovejch. Je na Teplicku nekdo, kdo ma diagnostiku nebo nekdo, kdo neco podobneho resil?
na e46klubu je jakysi navod na opravu, tady
http://www.bmwgm5.com/
ale vetsinou se to resi vymenou za novy
vlevo je matal
a vpravo Killca 
a vpravo Killca 
Grund modulem to nebylo, ten jsem vyměnil a pořád to dělá, takže je zpět starý. Ale hlavně kolem něho bylo sucho a projevuje se to jen po dešti, někam jde vlhkost, ale grund modul to není. Takže vyřešim příčinu, přetěsnim okno a snad nebudu už shánět žádný z modulů... Ale děkuju za radu, jsem rád, že někdo odpověděl