Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Elektrika

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
Yngwie

#1 Příspěvek od Yngwie »

Hosi potreboval bych radu blbne mi elektrika (v te se sam rypat nebudu :D ) ... projevuje se to velmi nepravidelne (vetsinou kdyz zaprsi), tak mi na volantu odejde ovladani radia a blbnou smerovky + tedkom sviti airbag. Prijde a odejde to jak se tomu zlibi, takze bych to tipoval na nejakou vlhkost. Je Ove nejaky schopny elektrikar nebo musim jit za tema zlatokopama z carteku? :roll:
Hudyzz

#2 Příspěvek od Hudyzz »

Panove, resim to same, navic nefunguji obcas dojezdy oken po zavreni dveri (coupe), blbne dalka - central obcas nereaguje na povely klicku.l Radio pise Disabled, na palubce sviti airbag, obcas se rozsviti ASC, naopak nesviti kontrolka potkavacek ani dalkovejch. Je na Teplicku nekdo, kdo ma diagnostiku nebo nekdo, kdo neco podobneho resil?
Hudyzz

#3 Příspěvek od Hudyzz »

Opravdu to nikdo neresil???
Killca
Klubové ID: 1648

#4 Příspěvek od Killca »

Hudyzz píše:Panove, resim to same, navic nefunguji obcas dojezdy oken po zavreni dveri (coupe), blbne dalka - central obcas nereaguje na povely klicku.l Radio pise Disabled, na palubce sviti airbag, obcas se rozsviti ASC, naopak nesviti kontrolka potkavacek ani dalkovejch. Je na Teplicku nekdo, kdo ma diagnostiku nebo nekdo, kdo neco podobneho resil?
k vecem co se centralu tyce(mozna to resi i ostatni, ale to nevim)--je to tzv grund modul

na e46klubu je jakysi navod na opravu, tady
http://www.bmwgm5.com/

ale vetsinou se to resi vymenou za novy
vlevo je matal Obrázek a vpravo Killca Obrázek
Hudyzz

#5 Příspěvek od Hudyzz »

Grund modulem to nebylo, ten jsem vyměnil a pořád to dělá, takže je zpět starý. Ale hlavně kolem něho bylo sucho a projevuje se to jen po dešti, někam jde vlhkost, ale grund modul to není. Takže vyřešim příčinu, přetěsnim okno a snad nebudu už shánět žádný z modulů... Ale děkuju za radu, jsem rád, že někdo odpověděl ;-)
Killca
Klubové ID: 1648

#6 Příspěvek od Killca »

takze to hapruje protoze ti spatne tesni okno myslis jo? cimz padem vznika vlhkost v jednotkach a modulech a pri zahrati kondenzuje na vodu a tim elektronika konci
vlevo je matal Obrázek a vpravo Killca Obrázek
Hudyzz

#7 Příspěvek od Hudyzz »

jj, presne to si myslim, proste pod tim plastem, jak na nem jsou sterace bylo normalne listi, protoze to neni prilepeny k oknu (coz by melo). Takze zitra pretesnime a budu doufat :-)
Odpovědět