Má niekto skúsenosti s podvozkom od H a R
kupil som kompakta ma namontovany H a R stavitelny podvozok na nestastie jedna pruzina je v p.... - co s tym ?? jednu mi nechce nikto predat
- pasuju ine _?
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Pružiny H a R
- George_D
- Klubové ID: 49
- Kontaktovat uživatele:
Taky jsem to tak měl, ale výlety do prahy mě přemluvili zpět na mtechnicMalda píše:Ja mam HaR pruziny v kombinaci s koni tlumicema a spokojenost... Taky na Compactu...Ve predu snizeni 6 a vzadu 3... A naprosto povedena kombinace...

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
-
patras
- Čestný člen
- Klubové ID: 7
- Kontaktovat uživatele:
aby sis neprekousnul jazyk coGeorge_D píše:Taky jsem to tak měl, ale výlety do prahy mě přemluvili zpět na mtechnicMalda píše:Ja mam HaR pruziny v kombinaci s koni tlumicema a spokojenost... Taky na Compactu...Ve predu snizeni 6 a vzadu 3... A naprosto povedena kombinace...

BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
- George_D
- Klubové ID: 49
- Kontaktovat uživatele:
JJ, větší tankodrom než prahu neznampatras píše:aby sis neprekousnul jazyk coGeorge_D píše:Taky jsem to tak měl, ale výlety do prahy mě přemluvili zpět na mtechnicMalda píše:Ja mam HaR pruziny v kombinaci s koni tlumicema a spokojenost... Taky na Compactu...Ve predu snizeni 6 a vzadu 3... A naprosto povedena kombinace...

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
-
-
- Klubové ID: 615
- Kontaktovat uživatele:
To poznas...100RM píše:Budem davat do predu Koni Sport a vzadu zatial necham origo. Myslis ze to nebude unstabil ?Malda píše:Ja mam HaR pruziny v kombinaci s koni tlumicema a spokojenost... Taky na Compactu...Ve predu snizeni 6 a vzadu 3... A naprosto povedena kombinace...