Má niekto skúsenosti s podvozkom od H a R 
kupil som kompakta ma namontovany H a R stavitelny podvozok na nestastie  jedna pruzina je v p.... -  co s tym ?? jednu mi nechce nikto predat 
- pasuju ine _?

Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
	Pružiny H a R
- George_D
 - Klubové ID: 49
 - Kontaktovat uživatele:

Taky jsem to tak měl, ale výlety do prahy mě přemluvili zpět na mtechnicMalda píše:Ja mam HaR pruziny v kombinaci s koni tlumicema a spokojenost... Taky na Compactu...Ve predu snizeni 6 a vzadu 3... A naprosto povedena kombinace...

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
- 

patras 
							 - Čestný člen
 - Klubové ID: 7
 - Kontaktovat uživatele:

aby sis neprekousnul jazyk coGeorge_D píše:Taky jsem to tak měl, ale výlety do prahy mě přemluvili zpět na mtechnicMalda píše:Ja mam HaR pruziny v kombinaci s koni tlumicema a spokojenost... Taky na Compactu...Ve predu snizeni 6 a vzadu 3... A naprosto povedena kombinace...
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET

- George_D
 - Klubové ID: 49
 - Kontaktovat uživatele:

JJ, větší tankodrom než prahu neznampatras píše:aby sis neprekousnul jazyk coGeorge_D píše:Taky jsem to tak měl, ale výlety do prahy mě přemluvili zpět na mtechnicMalda píše:Ja mam HaR pruziny v kombinaci s koni tlumicema a spokojenost... Taky na Compactu...Ve predu snizeni 6 a vzadu 3... A naprosto povedena kombinace...

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
- 
				Diablo330Ci

- 
				Malda
 - Klubové ID: 615
 - Kontaktovat uživatele:

To poznas...100RM píše:Budem davat do predu Koni Sport a vzadu zatial necham origo. Myslis ze to nebude unstabil ?Malda píše:Ja mam HaR pruziny v kombinaci s koni tlumicema a spokojenost... Taky na Compactu...Ve predu snizeni 6 a vzadu 3... A naprosto povedena kombinace...