Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Otevření zadní kapoty

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
PavelP

#1 Příspěvek od PavelP »

Potřebuji radu jak otevřít kufr u E 36 když je asi pravděpodobně poškozený zámek.Centrál funguje ,klíč se v zámku kufru nezasekává
ale západka zámku se neodjistí.Z kabiny se do kufru nedostanu.
Dík za každou radu mám tam 15 kg masa na guláš do hospody.
PavelP
psena
Klubové ID: 58
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od psena »

Jednou jsem to delal u kamosove E34, ale ta mela diru na skivak.Opravdu tam za zadnima sedackama neni v te kovove prepazce priprava na diru pro lyze?Pokud ano, tak odrezat a v kufru si nejlepe pomoci jine E36 namerit kde se skryva pod tapecakem zamek a skivakem do kufru s nozem....
Je to docela dobrodruzny a pro 90kg cloveka i docela deprimujici, ale zvladnout to jde.
Kazdopadne verim, ze E36-tkari ti sem daji nejaky lepsi navod jak se dostat ke gulasi...
_peper
Klubové ID: 1129
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od _peper »

Nevím jak u čtyřdvéřka, ale mě u coupe jdou ze vnitř zklopit sedačky, takže do kufru se dostanu i kdyby mi na něj spadl strom :)
Rydlas
Klubové ID: 893

#4 Příspěvek od Rydlas »

Mám E36, bez "skidíry" a já ještě ani nepřišel na to, jak sklopím sedačky.. vyndaval jsem jen sedák zadní sedačky... a když se v kufru sundá ten koberec, co je přidělanej na opěradlo 4 plastovejma šroubama, tak se objeví jen plech, ale nevšiml jsem si, že by tam šla příprava na lyže... :-(
Tak mě tak napadlo, že kdybych sehnal zadní dělený sedačky, že bych si mohl výrazně pomoci při převozu mých 225cm dlouhých lyží... :-))
_peper
Klubové ID: 1129
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od _peper »

Tak podle toho co píše Rydlas, je to tím, že já mám ve svém coupe sedačky dělené. Proto my jdou zklopit.
Rydlas

#6 Příspěvek od Rydlas »

mám e 36 (sociál verzi) bez dělených zadních sedadel...ani tam není opěrka lokty a dokonce tam nejsou ani opěrky hlavy.. :-))

Dá se vůbec někde sehnat zadní opěradlo se všema těmahle "fíčurama" ? Víte někdo o ňákým pěkným vrakáči PHA/Stř. Čech..?
steer
Klubové ID: 825
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od steer »

hele mam jak rika rydlas social verzi. je to jednoduchy je tam priprava na skivak tu sroubovakem a kladivem vymlatis. slo by to i min brutalnim zp. treba rozbruskou. Jinak zadni sedacky sou takhle. vyndas sedak pasy si hodis na stranu a hodne trhni se sedackou (vem ji nahore jde to dost stuha). ale jak s tim zamkem to ti neporadim
Rydlas

#8 Příspěvek od Rydlas »

steer píše:hele mam jak rika rydlas social verzi. je to jednoduchy je tam priprava na skivak tu sroubovakem a kladivem vymlatis. slo by to i min brutalnim zp. treba rozbruskou. Jinak zadni sedacky sou takhle. vyndas sedak pasy si hodis na stranu a hodne trhni se sedackou (vem ji nahore jde to dost stuha). ale jak s tim zamkem to ti neporadim
Ale aspoň vyndá to maso, co??? :-)

Máme stejnou social verzi..nenapadlo te dát tam dělenou sedačku? já bych to fakt chtěl kvůli těm lyžím..kde by se to dalo sehnat?? Co myslíš?
Slid
Klubové ID: 1699

#9 Příspěvek od Slid »

Rydlas: Když sundáš opěradlo je tam izolace, která je dělená na místo pro skivak, tu odlep a uvidíš plech kterej je lehce bodnutej asi na 6 místech, stačí bouchnut kladivem lehce v místech bodů a plech je venku, ale v kufru je ještě kobereček, který drží na 4 plastových cvokách ten sundej jako první.Pokud by si chtěl dát skivak je to vpohodě,v koberečku jen vyřízneš díru a skivak tam cvakneš.Pak už ti jen stačí sehnat zadní operadlo s loketkou.
xdentist
Klubové ID: 1473
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od xdentist »

pochybuju ze budes mit v tom sedanu pripravu na delene sedacky.navic by ti to bylo stejne k nicemu,jedine ze vyriz tu stenu za nima... proste to udelej skrz tu pripravu na diru skivaku,to tam mit musis,ostatně jak píše Slid :)
Huska
Klubové ID: 200
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od Huska »

xdentist píše:pochybuju ze budes mit v tom sedanu pripravu na delene sedacky.navic by ti to bylo stejne k nicemu,jedine ze vyriz tu stenu za nima... proste to udelej skrz tu pripravu na diru skivaku,to tam mit musis,ostatně jak píše Slid :)
žádná příprava na dělené sedačky neexistuje .. kastle je jiná z výroby .. má jiné vyztužení a rám který nahradí plechovou příčku (já mám sklopné na sedanu :wink: ).
:-) Born to be for BMW :-)
:-) 344ic E30 +320dT E46+ Superb II combi+A6 Allroad+Š1000MB+MAN TGA+Peugeot Boxer,307SW,6x Berlingo,Avia,JCB,Gilera,Stadion S11 EX: MGA roadster, E30 318i, 325e, 318i, E36 323i/LPGi,318iA, 328i, E46 328iT, E46 320d :-)
320i
Klubové ID: 665
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od 320i »

Rydlas píše: mých 225cm dlouhých lyží... :-))
trenujes s jandou???? :lol: :wink:
Rydlas

#13 Příspěvek od Rydlas »

320i píše:
I kdepak...ale každoročně se účastním rychlostního lyžování... :-)))

Na Bouřňáku u Teplic...letos to zřejmě krachne kvůli sněhu...

jukněte na stránky... http://www.bestsjezd.com Maximálka v jednotlivcích je zatím 132 km/h...já mám jen 121km/h... blbě mažu... :-)) Kdybyste se někdo chtěl přihlásit tak je tam i přihláška...ale zapomeňte na vaše superkrojené prkna...s těma se tam zabijete... minimální délka je 200cm... jinak budete mít problémy s udržením se na sněhu... :-) :lol:
Slid
Klubové ID: 1699

#14 Příspěvek od Slid »

Rydlas píše:
320i píše:

jukněte na stránky... http://www.bestsjezd.com Maximálka v jednotlivcích je zatím 132 km/h...já mám jen 121km/h... blbě mažu... :-)) Kdybyste se někdo chtěl přihlásit tak je tam i přihláška...ale zapomeňte na vaše superkrojené prkna...s těma se tam zabijete... minimální délka je 200cm... jinak budete mít problémy s udržením se na sněhu... :-) :lol:
To je mazec :lol:
A koukám dost i adrenalin když spadneš
http://www.bestsjezd.com/galerie/06/013.JPG
Rydlas

#15 Příspěvek od Rydlas »

Slid píše:
Rydlas píše:
320i píše: trenujes s jandou???? :lol: :wink:

To je mazec :lol:
A koukám dost i adrenalin když spadneš
http://www.bestsjezd.com/galerie/06/013.JPG

jj, předloni jel tenhle borec taky nahej, akorát měl brko zabalený v potravinářský folii...loni už jel komplet nahej...

Já jezdím v surfařským neoprenu a mrznu jaxviňa... :-//

Je to výborná akcička, takže vřele doporučuje všem, který se nebojej... jo, a jezděj to i dámy... nejrychlejší dávaj cca 100-110 km/h takže bacha na ně...
Odpovědět