Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Otevření zadní kapoty
-
- Klubové ID: 58
- Kontaktovat uživatele:
Jednou jsem to delal u kamosove E34, ale ta mela diru na skivak.Opravdu tam za zadnima sedackama neni v te kovove prepazce priprava na diru pro lyze?Pokud ano, tak odrezat a v kufru si nejlepe pomoci jine E36 namerit kde se skryva pod tapecakem zamek a skivakem do kufru s nozem....
Je to docela dobrodruzny a pro 90kg cloveka i docela deprimujici, ale zvladnout to jde.
Kazdopadne verim, ze E36-tkari ti sem daji nejaky lepsi navod jak se dostat ke gulasi...
Je to docela dobrodruzny a pro 90kg cloveka i docela deprimujici, ale zvladnout to jde.
Kazdopadne verim, ze E36-tkari ti sem daji nejaky lepsi navod jak se dostat ke gulasi...
-
- Klubové ID: 893
Mám E36, bez "skidíry" a já ještě ani nepřišel na to, jak sklopím sedačky.. vyndaval jsem jen sedák zadní sedačky... a když se v kufru sundá ten koberec, co je přidělanej na opěradlo 4 plastovejma šroubama, tak se objeví jen plech, ale nevšiml jsem si, že by tam šla příprava na lyže...
Tak mě tak napadlo, že kdybych sehnal zadní dělený sedačky, že bych si mohl výrazně pomoci při převozu mých 225cm dlouhých lyží...
)

Tak mě tak napadlo, že kdybych sehnal zadní dělený sedačky, že bych si mohl výrazně pomoci při převozu mých 225cm dlouhých lyží...

-
- Klubové ID: 825
- Kontaktovat uživatele:
hele mam jak rika rydlas social verzi. je to jednoduchy je tam priprava na skivak tu sroubovakem a kladivem vymlatis. slo by to i min brutalnim zp. treba rozbruskou. Jinak zadni sedacky sou takhle. vyndas sedak pasy si hodis na stranu a hodne trhni se sedackou (vem ji nahore jde to dost stuha). ale jak s tim zamkem to ti neporadim
-
Ale aspoň vyndá to maso, co???steer píše:hele mam jak rika rydlas social verzi. je to jednoduchy je tam priprava na skivak tu sroubovakem a kladivem vymlatis. slo by to i min brutalnim zp. treba rozbruskou. Jinak zadni sedacky sou takhle. vyndas sedak pasy si hodis na stranu a hodne trhni se sedackou (vem ji nahore jde to dost stuha). ale jak s tim zamkem to ti neporadim

Máme stejnou social verzi..nenapadlo te dát tam dělenou sedačku? já bych to fakt chtěl kvůli těm lyžím..kde by se to dalo sehnat?? Co myslíš?
Rydlas: Když sundáš opěradlo je tam izolace, která je dělená na místo pro skivak, tu odlep a uvidíš plech kterej je lehce bodnutej asi na 6 místech, stačí bouchnut kladivem lehce v místech bodů a plech je venku, ale v kufru je ještě kobereček, který drží na 4 plastových cvokách ten sundej jako první.Pokud by si chtěl dát skivak je to vpohodě,v koberečku jen vyřízneš díru a skivak tam cvakneš.Pak už ti jen stačí sehnat zadní operadlo s loketkou.
- Huska
- Klubové ID: 200
- Kontaktovat uživatele:
žádná příprava na dělené sedačky neexistuje .. kastle je jiná z výroby .. má jiné vyztužení a rám který nahradí plechovou příčku (já mám sklopné na sedanuxdentist píše:pochybuju ze budes mit v tom sedanu pripravu na delene sedacky.navic by ti to bylo stejne k nicemu,jedine ze vyriz tu stenu za nima... proste to udelej skrz tu pripravu na diru skivaku,to tam mit musis,ostatně jak píše Slid

-
I kdepak...ale každoročně se účastním rychlostního lyžování...320i píše:trenujes s jandou????Rydlas píše: mých 225cm dlouhých lyží...)
![]()

Na Bouřňáku u Teplic...letos to zřejmě krachne kvůli sněhu...
jukněte na stránky... http://www.bestsjezd.com Maximálka v jednotlivcích je zatím 132 km/h...já mám jen 121km/h... blbě mažu...

To je mazecRydlas píše:I kdepak...ale každoročně se účastním rychlostního lyžování...320i píše:trenujes s jandou????Rydlas píše: mých 225cm dlouhých lyží...)
![]()
))
jukněte na stránky... http://www.bestsjezd.com Maximálka v jednotlivcích je zatím 132 km/h...já mám jen 121km/h... blbě mažu...) Kdybyste se někdo chtěl přihlásit tak je tam i přihláška...ale zapomeňte na vaše superkrojené prkna...s těma se tam zabijete... minimální délka je 200cm... jinak budete mít problémy s udržením se na sněhu...
![]()

A koukám dost i adrenalin když spadneš
http://www.bestsjezd.com/galerie/06/013.JPG
-
Slid píše:To je mazecRydlas píše:I kdepak...ale každoročně se účastním rychlostního lyžování...320i píše: trenujes s jandou????![]()
))
jukněte na stránky... http://www.bestsjezd.com Maximálka v jednotlivcích je zatím 132 km/h...já mám jen 121km/h... blbě mažu...) Kdybyste se někdo chtěl přihlásit tak je tam i přihláška...ale zapomeňte na vaše superkrojené prkna...s těma se tam zabijete... minimální délka je 200cm... jinak budete mít problémy s udržením se na sněhu...
![]()
![]()
A koukám dost i adrenalin když spadneš
http://www.bestsjezd.com/galerie/06/013.JPG
jj, předloni jel tenhle borec taky nahej, akorát měl brko zabalený v potravinářský folii...loni už jel komplet nahej...
Já jezdím v surfařským neoprenu a mrznu jaxviňa... :-//
Je to výborná akcička, takže vřele doporučuje všem, který se nebojej... jo, a jezděj to i dámy... nejrychlejší dávaj cca 100-110 km/h takže bacha na ně...