ahoj, mám rádio BMW Bavaria C III a nevím jak se tam naťukává kód když ho zapnu objeví se mi tam 4 čárky a ať mačkám co mačkám nic to nedělá....poraďte někdo prosím
ale nesmysl....... kod se zadává pomocí číslic 1-4 pro paměti stanic ... např.: 6543 ... 6x zmačkneš "1", 5x zmáčkneš "2" ......atd potvrzení je šipkou lazení stanic dopředu
mám rád kyž ti někdo radí a ví .....
Born to be for BMW 344ic E30 +320dT E46+ Superb II combi+A6 Allroad+Š1000MB+MAN TGA+Peugeot Boxer,307SW,6x Berlingo,Avia,JCB,Gilera,Stadion S11 EX: MGA roadster, E30 318i, 325e, 318i, E36 323i/LPGi,318iA, 328i, E46 328iT, E46 320d
Huska píše:ale nesmysl....... kod se zadává pomocí číslic 1-4 pro paměti stanic ... např.: 6543 ... 6x zmačkneš "1", 5x zmáčkneš "2" ......atd potvrzení je šipkou lazení stanic dopředu
mám rád kyž ti někdo radí a ví .....
jojo tak je to i v návodu, ale mě se po zapnutí objeví 4 čárky a ať mačkám co mačkám tak to nic nedělá! tak a teď babo raď já sem z toho jelen
petto píše:[jojo tak je to i v návodu, ale mě se po zapnutí objeví 4 čárky a ať mačkám co mačkám tak to nic nedělá! tak a teď babo raď já sem z toho jelen
v tom případě máš chybu v radiu ... . nech opravit nebo kup nové
Born to be for BMW 344ic E30 +320dT E46+ Superb II combi+A6 Allroad+Š1000MB+MAN TGA+Peugeot Boxer,307SW,6x Berlingo,Avia,JCB,Gilera,Stadion S11 EX: MGA roadster, E30 318i, 325e, 318i, E36 323i/LPGi,318iA, 328i, E46 328iT, E46 320d
Pokud máš ty 4 čárky při zapnutí, tak už to máš zablokovaný...To se nám povedlo dvakrát. Ono ty 4 čárky se tam objeví, ale zaprá sekund zmizí a ty píšeš. Pokud je to zakodovaný - tušim 3 nebo 10 špatných pokusů, tak to dělá to, co tobě. Odblokování stálo vždy 500,- v Brandýse nad Labem.
rádio před odpojením baterky fakalo a pak ten kód sem asi špatně zadal...strčím ho do toho mrazáku, dnes mi o tom říkali....snad to vyjde!!! odblokování 500?? tak to radši koupím new rejdijo
tak teď mi řekněte jak ho mám dostat ven...vyloupl jsem ty dvě plastovy krytky na každé straně, do dírek jsem si naohýbal drát, ale to rádio tam drží jak přibitý!!! lomcoval jsem s tím, zkoušel sem se tam dostat zadem přes BC a nic doufám že v BMW nemaj nějaky spešl nářadí...když tam vrazím ten drát, de cítit jak povolí ty "zámky" ale rádio je stejně jak přibitý
Já když jsem u starý Bavarie zadal 3x špatný kód, začal na mě blikat nápis "WAIT.....". Musel jsem ho nechat v garáži zapnutý s klíčkama v zapalování asi hodku. Pak se mohl zase třikrát trefovat
P.S. nakonec jsem ho vyndal a zjisti, že ten kód byl napsanej ze spodu na rádiu . V BMW mi dle VINu dali úplně jinej (rádio bylo původní ).
Baxon píše:Já když jsem u starý Bavarie zadal 3x špatný kód, začal na mě blikat nápis "WAIT.....". Musel jsem ho nechat v garáži zapnutý s klíčkama v zapalování asi hodku. Pak se mohl zase třikrát trefovat
P.S. nakonec jsem ho vyndal a zjisti, že ten kód byl napsanej ze spodu na rádiu . V BMW mi dle VINu dali úplně jinej (rádio bylo původní ).
já mám taky jinej kód než tam byl, ale mám ho napsanej v návodu k rádiu zkusím to teda nechat zaplý a jak se ta sviňa nenechá přemluvit tak ho rozštípu sekerou
Jestli tam máš čárky, tak musí jít kód zadat. Každá pozice odpovídajícím číslem (první zadáš jedničkou, druhé dvojkou, třetí trojkou, čtvrté čtverkou. Počet stisknutí = číslo). Nakonec šipka vpravo. Zablokovaný to je, až je tam "WAIT".
Rádio je pod těmi záslepkami PŘIŠROUBOVANÝ dvěma imbus šroubky!!!
Drátem tam můžeš lovit co chceš . To už by bylo lepší ty šroubky přemluvit ať vypadnou...
jurasis píše:Jestli tam máš čárky, tak musí jít kód zadat. Každá pozice odpovídajícím číslem (první zadáš jedničkou, druhé dvojkou, třetí trojkou, čtvrté čtverkou. Počet stisknutí = číslo). Nakonec šipka vpravo. Zablokovaný to je, až je tam "WAIT".
Rádio je pod těmi záslepkami PŘIŠROUBOVANÝ dvěma imbus šroubky!!! Drátem tam můžeš lovit co chceš . To už by bylo lepší ty šroubky přemluvit ať vypadnou...
Jestli nepůjde, jedině přehrát soft (za love... )
všem moc díky!! nechal jsem zapnutej klíč a rádio cca hoďku a nacvakal kod a hurááá!! rádio hraje!!! takže všem díky moc!!!