Snad to nikdo nebude považovat za reklamu, ale myslím si, že pokud je zde místo pro kritické názory, je možno i pochválit.

kosh píše:Strašný servis. Už nikdy se tam ani neukážu. Mají tam velmi drahé díly a servisní prohlídky stojí za hovno - odfláknutá práce, dokonce se stalo, že ty svině nevyměnili olej a vše okolo toho si pěkně naúčtovali. No nikdy více
chrompacket píše:SOTEA OSTRAVA...![]()
Ostravaci...tdy je cislo na chlapika, ktery se v bmw hrabe snad uz od dob austinu..777553866..Detmarovice
kosh píše:Strašný servis. Už nikdy se tam ani neukážu. Mají tam velmi drahé díly a servisní prohlídky stojí za hovno - odfláknutá práce, dokonce se stalo, že ty svině nevyměnili olej a vše okolo toho si pěkně naúčtovali. No nikdy více
ze ty delas v CarTeku ...P-J píše:kosh píše:Strašný servis. Už nikdy se tam ani neukážu. Mají tam velmi drahé díly a servisní prohlídky stojí za hovno - odfláknutá práce, dokonce se stalo, že ty svině nevyměnili olej a vše okolo toho si pěkně naúčtovali. No nikdy více![]()
![]()
Je celkem zajímavé, že kdokoli chce pomluvit nějaký servis (je jedno o jakou značku se jedná), vždycky napíše, že mu nevyměnili olej...... A co se Ti nelíbi na ceně dílů? Prodávají se za ceny jako u kteréhokoli jiného dealera.
Že by jsi třeba trochu rozepsal v čem byla ta prohlídka odfláknutá?
znam ho dost dobre ale opravdu si na neco takoveho ani nepamatuju a to to neni tak davno... bud se to vse odehravalo nekde v kanale, nebo fakt asi jezdim na kafe k nekomu jinemuferlin píše:chrompacket píše:SOTEA OSTRAVA...![]()
Ostravaci...tdy je cislo na chlapika, ktery se v bmw hrabe snad uz od dob austinu..777553866..Detmarovice
Takže Sotea škrtám, sakra, snad nemáš na mysli tohoto chlápka z Dětmarovic?
http://www.spotrebitele.info/databaze/z ... _firma=237
Ten odkaz alespoň mě dost straší...
Olej opravdu nevyměnili, potvrdil mi to i jiný mechanik. Říkal jsem jim at upraví lícování nárazníku...nic, at skontrolujou čypy a uložení...nic ...P-J píše:kosh píše:Strašný servis. Už nikdy se tam ani neukážu. Mají tam velmi drahé díly a servisní prohlídky stojí za hovno - odfláknutá práce, dokonce se stalo, že ty svině nevyměnili olej a vše okolo toho si pěkně naúčtovali. No nikdy více![]()
![]()
Je celkem zajímavé, že kdokoli chce pomluvit nějaký servis (je jedno o jakou značku se jedná), vždycky napíše, že mu nevyměnili olej...... A co se Ti nelíbi na ceně dílů? Prodávají se za ceny jako u kteréhokoli jiného dealera.
P-J píše:kosh píše:Strašný servis. Už nikdy se tam ani neukážu. Mají tam velmi drahé díly a servisní prohlídky stojí za hovno - odfláknutá práce, dokonce se stalo, že ty svině nevyměnili olej a vše okolo toho si pěkně naúčtovali. No nikdy více![]()
![]()
Takže chceš říct, že Ti naúčtovali olej a výměnu, ale neudělali, naúčtovali kontrolu podvozku, ale nezkontrolovali a td.? Promiň, ale tomu fakt nevěřím.kosh píše:Olej opravdu nevyměnili, potvrdil mi to i jiný mechanik. Říkal jsem jim at upraví lícování nárazníku...nic, at skontrolujou čypy a uložení...nic ...P-J píše:kosh píše:Strašný servis. Už nikdy se tam ani neukážu. Mají tam velmi drahé díly a servisní prohlídky stojí za hovno - odfláknutá práce, dokonce se stalo, že ty svině nevyměnili olej a vše okolo toho si pěkně naúčtovali. No nikdy více![]()
![]()
A ceny dílů kotouč - 1ks cena 10 000 Kč - cartec
kotouč - 1ks cena 7500 - enselad
P-J píše:Takže chceš říct, že Ti naúčtovali olej a výměnu, ale neudělali, naúčtovali kontrolu podvozku, ale nezkontrolovali a td.? Promiň, ale tomu fakt nevěřím.kosh píše:Olej opravdu nevyměnili, potvrdil mi to i jiný mechanik. Říkal jsem jim at upraví lícování nárazníku...nic, at skontrolujou čypy a uložení...nic ...P-J píše:![]()
![]()
A ceny dílů kotouč - 1ks cena 10 000 Kč - cartec
kotouč - 1ks cena 7500 - enselad
A k cenám dílů - kupoval jsem tam dřív díly několikrát a vždy byly za ceníkové ceny......
No jo, to byl pakosabdul píše: v enseladu mam taky jeden zazitek:) 525 tds E39
vyjedeme ze servisu a brzdovy pedal sel "proslapnout"...
auto brzdilo ale brzdovy pedal se nezastavil, ale sel pomalu az k podlaze![]()
mechos se v tom svezl a rika, je to naprosto oksi rikam ze by to prestalo delat nebo co?
no samo ze porad stejny... po mensim dohadovani se, mi jako argument zacal tvrdit ze on neni zadna okurka ale ze "on driv srouboval na zavodnich autech"
to me jako melo asi posadit na zadek a dovest k nazoru ze ten pedal je ok:)
proste asi v kazdym servise najdes nejakyho okurkina
Takových historek o tom že nebyla provedena výměna oleje jsem už slyšel tolik, že tomu fakt nevěřím. Takové obviňování jsem už zažil i na vlastní kůži.... "Vy jste to nevyměnili (olej, svíčky), říkali mi to v jiném servisu, bla bla bla....." Tomuhle už se prostě jenom směju......kosh píše:Naučtovali si výměnu oleje kterou neprovedli. Potvrdil mi to i mechanik z jiného bmw servisu. Říkal jsem jim at´ omrknou podvozek- to neučtovali a nekontrolovali.