Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Car Tek

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Zpráva
Autor
ferlin

#1 Příspěvek od ferlin »

Ostraváci, jakou máte zkušenost s Car Tek Group? Já po včerejšku dobrou. Rozhodně nad mou 9 let starou e36 "neohrnovali nos." Slušné jednání, profesionální přístup, ceny za tu kvalitu přijatelné. Doporučuji.

Snad to nikdo nebude považovat za reklamu, ale myslím si, že pokud je zde místo pro kritické názory, je možno i pochválit. :wink:
ajfel
Klubové ID: 321

#2 Příspěvek od ajfel »

co Ti na aute delali a koliks platil?
ja tam zatim jenom nakupuju dily ...

ale trapi me chyby na 4x4 ... takze tam mozna jednou pojedu ... ale vubec se mi tam nechce .. protoze necekam, ze to tam nekdo bude znat a vyresi to nejak rychle ... :?

petr
ferlin

#3 Příspěvek od ferlin »

Klidně zajeď. Pokecáš s přijímacím technikem a ten ti řekne co a jak a kolik zacáluješ. No problém. Já jsem měl také strach, že mě pošlou do....
Ale jednání fakt super. Byl jsem měnit svislé kulové čepy přední nápravy, sám bych se s tím nemr*al. Kuláky origoš, cena za 2 ks s dph. 1496
za práci +dph 856 kc. No řeknu ti, za 856 Kc bych se s tím nemr...

Toš a jednání super, záruka, fakt čuměl jsem.

No nic, jak budu něco potřebovat, vím kam jít. Na nějaké vychcané garážníky seru.

Jenže trošičku "nevýhoda," jiný, než origo díl ti asi odmítnou namontovat.
George_D
Klubové ID: 49
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od George_D »

Hm slušnej servis, já je nechával měnit u nás od všeuměla a chtěl 300 :lol:
Obrázek
E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
ferlin

#5 Příspěvek od ferlin »

George_D píše:Hm slušnej servis, já je nechával měnit u nás od všeuměla a chtěl 300 :lol:

Pokud je to všeuměl, kterého znáš a můžeš mu věřit, pak je to samozřejmě O.K. :)
kosh
Klubové ID: 238

#6 Příspěvek od kosh »

Strašný servis. Už nikdy se tam ani neukážu. Mají tam velmi drahé díly a servisní prohlídky stojí za hovno - odfláknutá práce, dokonce se stalo, že ty svině nevyměnili olej a vše okolo toho si pěkně naúčtovali. No nikdy více
ferlin

#7 Příspěvek od ferlin »

kosh píše:Strašný servis. Už nikdy se tam ani neukážu. Mají tam velmi drahé díly a servisní prohlídky stojí za hovno - odfláknutá práce, dokonce se stalo, že ty svině nevyměnili olej a vše okolo toho si pěkně naúčtovali. No nikdy více

Hm, zajímavé, nemám důvod ti nevěřít. Já si raději náplně (kromě klímy samozřejmě) měním sám, kvůli jistotě. Jen s těma čepama jsem nechtěl zápasit a zkušenosti se servisy zatím nemám. Tak jsem zkusil Car Tec a zdáli se O.K.

Jak vypadá Renocar, anebo Sotea? V Sotei jsem akorát koupil olej do převodovky a diferáku. Budu vděčný za informace ohledně BMW servisů.
chrompacket

#8 Příspěvek od chrompacket »

SOTEA OSTRAVA... :savle:
Ostravaci...tdy je cislo na chlapika, ktery se v bmw hrabe snad uz od dob austinu..777553866..Detmarovice
ferlin

#9 Příspěvek od ferlin »

chrompacket píše:SOTEA OSTRAVA... :savle:
Ostravaci...tdy je cislo na chlapika, ktery se v bmw hrabe snad uz od dob austinu..777553866..Detmarovice

Takže Sotea škrtám, sakra, snad nemáš na mysli tohoto chlápka z Dětmarovic?
http://www.spotrebitele.info/databaze/z ... _firma=237

Ten odkaz alespoň mě dost straší... :!:
P-J

#10 Příspěvek od P-J »

kosh píše:Strašný servis. Už nikdy se tam ani neukážu. Mají tam velmi drahé díly a servisní prohlídky stojí za hovno - odfláknutá práce, dokonce se stalo, že ty svině nevyměnili olej a vše okolo toho si pěkně naúčtovali. No nikdy více
:lol: :lol: :lol:

Je celkem zajímavé, že kdokoli chce pomluvit nějaký servis (je jedno o jakou značku se jedná), vždycky napíše, že mu nevyměnili olej...... A co se Ti nelíbi na ceně dílů? Prodávají se za ceny jako u kteréhokoli jiného dealera.

Že by jsi třeba trochu rozepsal v čem byla ta prohlídka odfláknutá?
T.o.m.
Klubové ID: 202

#11 Příspěvek od T.o.m. »

P-J píše:

Je celkem zajímavé, že kdokoli chce pomluvit nějaký servis (je jedno o jakou značku se jedná), vždycky napíše, že mu nevyměnili olej...... A co se Ti nelíbi na ceně dílů? Prodávají se za ceny jako u kteréhokoli jiného dealera.

ze ty delas v CarTeku ... :D
chrompacket

#12 Příspěvek od chrompacket »

ferlin píše:
chrompacket píše:SOTEA OSTRAVA... :savle:

Takže Sotea škrtám, sakra, snad nemáš na mysli tohoto chlápka z Dětmarovic?
http://www.spotrebitele.info/databaze/z ... _firma=237

Ten odkaz alespoň mě dost straší... :!:
znam ho dost dobre ale opravdu si na neco takoveho ani nepamatuju a to to neni tak davno... bud se to vse odehravalo nekde v kanale, nebo fakt asi jezdim na kafe k nekomu jinemu :D ...lidi jsou vseljaci a sto lidi sto chuti...ne kazdy ti ze servisu odjede spokojeny (viz Kosh)..btw Radku uz mam tu zaslepku na volant (30zlotych) takze super.. :)
kosh

#13 Příspěvek od kosh »

P-J píše:

Olej opravdu nevyměnili, potvrdil mi to i jiný mechanik. Říkal jsem jim at upraví lícování nárazníku...nic, at skontrolujou čypy a uložení...nic ...
A ceny dílů kotouč - 1ks cena 10 000 Kč - cartec
kotouč - 1ks cena 7500 - enselad
ferlin

#14 Příspěvek od ferlin »

P-J píše:

No fakt jsem překvapen, že má někdo natolik zásadně negativní zkušenost. Já jsem se spíš divil, že ač mám auto 9 let staré, bavili se se mnou slušně, nedávali mi najevo, že nejsem pro ně partner, tedy socka.
Slíbili, že za 2 hod. to bude hotové, a za dvě a čtvrt hod. mi zvonil mobil, že si mužu přijít pro auto.

Ještě mi technik řekl, že podvozek zkoukli, že to mám O.K., ale mám výhledově počítat s výměnou silentbloků zadní nápravy. Řekl, co mě to bude stát atd. Zaplatil jsem, podal mi při loučení ruku a šel jsem . No po dlouhé době jsem se cítil jako zákazník a ne jako nějaký opruz.
Tak nevím, třeba jsem naivní.
No a ceny dílů? To co mi účtovali za čepy je normální katalogová cena origo dílů. A jiný než origoš mi dát asi nemohou, ani kdybych chtěl. To je ta nevýhoda.
ferlin

#15 Příspěvek od ferlin »

:D Cha cha, teprve teď jsem si všiml, že už jsem "pilot nákupního vozíku."
Dobrý :lol:
P-J

#16 Příspěvek od P-J »

kosh píše:
P-J píše:

Olej opravdu nevyměnili, potvrdil mi to i jiný mechanik. Říkal jsem jim at upraví lícování nárazníku...nic, at skontrolujou čypy a uložení...nic ...
Takže chceš říct, že Ti naúčtovali olej a výměnu, ale neudělali, naúčtovali kontrolu podvozku, ale nezkontrolovali a td.? Promiň, ale tomu fakt nevěřím.

A k cenám dílů - kupoval jsem tam dřív díly několikrát a vždy byly za ceníkové ceny......
kosh

#17 Příspěvek od kosh »

P-J píše:
kosh píše:
P-J píše: :lol: :lol: :lol:

Takže chceš říct, že Ti naúčtovali olej a výměnu, ale neudělali, naúčtovali kontrolu podvozku, ale nezkontrolovali a td.? Promiň, ale tomu fakt nevěřím.

A k cenám dílů - kupoval jsem tam dřív díly několikrát a vždy byly za ceníkové ceny......

Naučtovali si výměnu oleje kterou neprovedli. Potvrdil mi to i mechanik z jiného bmw servisu. Říkal jsem jim at´ omrknou podvozek- to neučtovali a nekontrolovali. A pokud mi nevěříš tak je mi to líto, ale nemám nejmenší důvod byt zaujatý nebo lhát.
abdul

#18 Příspěvek od abdul »

byli jsme tam s diferakem na M3 E46... byly v nem velky vule a vydaval zvuky ktery be vydavat nemel... :) normalne se udelala reklamace protoze auto bylo v zaruce a v mnichove to samo uznali...
ale hlasky tech mechosu na servisu, to bylo k pousmani... :)
"panove to neni auto na normalni jezdeni, to je zavodni kara" :)
" ve vsech takovejch zavodnich autech se ozyvaji uplne jiny zvuky nez v obyc autech" :)
"ten diferencial se tak proste projevuje, je to zavodni naradi" :)
no uchcavali jsme smichem :) jsou to okurky :)

v enseladu mam taky jeden zazitek:) 525 tds E39
vyjedeme ze servisu a brzdovy pedal sel "proslapnout"...
auto brzdilo ale brzdovy pedal se nezastavil, ale sel pomalu az k podlaze :)
mechos se v tom svezl a rika, je to naprosto ok :) si rikam ze by to prestalo delat nebo co? :) no samo ze porad stejny... po mensim dohadovani se, mi jako argument zacal tvrdit ze on neni zadna okurka ale ze "on driv srouboval na zavodnich autech" :) to me jako melo asi posadit na zadek a dovest k nazoru ze ten pedal je ok:)
proste asi v kazdym servise najdes nejakyho okurkina :)
bpytlik
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od bpytlik »

abdul píše: v enseladu mam taky jeden zazitek:) 525 tds E39
vyjedeme ze servisu a brzdovy pedal sel "proslapnout"...
auto brzdilo ale brzdovy pedal se nezastavil, ale sel pomalu az k podlaze :)
mechos se v tom svezl a rika, je to naprosto ok :) si rikam ze by to prestalo delat nebo co? :) no samo ze porad stejny... po mensim dohadovani se, mi jako argument zacal tvrdit ze on neni zadna okurka ale ze "on driv srouboval na zavodnich autech" :) to me jako melo asi posadit na zadek a dovest k nazoru ze ten pedal je ok:)
proste asi v kazdym servise najdes nejakyho okurkina :)
No jo, to byl pakos :) Ale zas na druhou stranu, mi sami navrhli, ze mi daji starsi tehlici za 4k misto nove za 12k, coz jim budiz pricteno k dobru :) Ale zas si nauctovali ABS cislo, ktere zkurvili pri demontazi :)
P-J

#20 Příspěvek od P-J »

kosh píše:Naučtovali si výměnu oleje kterou neprovedli. Potvrdil mi to i mechanik z jiného bmw servisu. Říkal jsem jim at´ omrknou podvozek- to neučtovali a nekontrolovali.
Takových historek o tom že nebyla provedena výměna oleje jsem už slyšel tolik, že tomu fakt nevěřím. Takové obviňování jsem už zažil i na vlastní kůži.... "Vy jste to nevyměnili (olej, svíčky), říkali mi to v jiném servisu, bla bla bla....." Tomuhle už se prostě jenom směju......
Odpovědět