Jelikož jsem měl stahování na kličku,tak jsem si koupil motorky s nůžkama a ovládání.Problém mám v tom že nevím kde mám hledat kabely na zapojení,ve dveřích je nemám,tak jestli nejsou třeba pod kobercem nebo jinde,nechtěl bych zbytečně oddělávat celí koberec.
Má s tím někdo zkušenosti?Je možný že je tam nemám?
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Kabely na el.okna u E36
Tak jsem si koupil kabely ke dveřím a mám tu ještě jeden problém,ty kabely od "sloupku" jsem našel smotaný pod kobercem a jsou tam nějaké dvě býlé zástrčky které se někam musí zastrčit,ale nenašel jsem kam,neví někdo kde jsou ty opačné konektory do kterých se to zasouvá?Ty kabely od spínačů u řadící páky vedou do svazku,tak toho se držet nemužu,takže vubec nevim.Diky za odpověd.
-
- Klubové ID: 715
Pokud kabely nenajdeš a nebude propojejí se zařízením ovládání oken, budeš muset udělat vše na přímo. Dodělával jsem to také na předešlém E30, dal jsem pojistku a zní napětí na tlačítka, tlačítka i svítila při zapnutí světel, jen jsem musel tlačítka držet po celou dobu pohybu okna. Teď na E36 je větší komfort v ovládání oken. Pro představu posílám obrázek jak jsou okna zapojena v E36.
- Přílohy
-
- stahování oken.jpg (44.22 KiB) Zobrazeno 1399 x
Ten obrázek by byl super a kde se na něj mohu podívat?
Můžeš mi ho poslat na email? Je to charlie.snake@seznam.cz
Diky.
Můžeš mi ho poslat na email? Je to charlie.snake@seznam.cz
Diky.