Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
krivy zadek e36
-
- Klubové ID: 665
- Kontaktovat uživatele:
Helou bojs...
Zacinam byt zoufaly,kdyz stojim i na sebelepsi rovince tak se mi zda ze pravy zadni kolo je o neco vic zapadly do blatniku nez levy...Puvodne jsem myslel ze je unavena pruzina-obe šly novy, furt se mi to nezdalo tak sem koupil i novy tlumice a v tuto chvili uz nevim jestli si mam nechat vycentrovat oci nebo tam ten rozdil porad je...fakt uz nevim kde hledat chybu...poradi nekdo??? dik
Zacinam byt zoufaly,kdyz stojim i na sebelepsi rovince tak se mi zda ze pravy zadni kolo je o neco vic zapadly do blatniku nez levy...Puvodne jsem myslel ze je unavena pruzina-obe šly novy, furt se mi to nezdalo tak sem koupil i novy tlumice a v tuto chvili uz nevim jestli si mam nechat vycentrovat oci nebo tam ten rozdil porad je...fakt uz nevim kde hledat chybu...poradi nekdo??? dik
-
- Klubové ID: 94
- Kontaktovat uživatele:
ja bych se toho nebal.Co sem videl hodne bmw,tak vetsinou strana spolujezdce je nize nez ridice.V chytre knizce pisou toleranci 1cm v rozdilu stran320i píše:Helou bojs...
Kdyz nevis, jestli to neni krivejma ocima, tak zkus pouzit metr a zjistit rozdil u obou stran ve vzdalenosti hrana karoserie - hrana rafku. Nebo pokoud jsi to uz zkousel, tak kolik ti to dela? Ja tam mam taky rozdil. Prava strana je u me taky o neco niz, ale uz si nepamatuju o kolik. Aspon kdyz jedes sam, tak se ti to trosku srovna 

-
- Klubové ID: 665
- Kontaktovat uživatele:
s tou plnou nadrzi to tak aktualni neni, je fakt ze vetsinou jezdim sam a moje vaha na levy strane by to mohla kompenzovat.. na rovine je tam cca centak rozdil... mozna mam precitlively oko protoze nez jsem menil pruziny a tlumice tak ten rozdil byl fakt razantni a ted hlidam kazdy milimetr...tak jestli to moje v tom neni samo tak to resit prestanu...diky panove... 

Tak jsem to dnes měřil také a jsem na tom úplně stejně jako ty rozdíl 6mm, ale na pohled to není vidět, pouze měřením.coupe328 píše:u me je rozdil zhruba 6mm strany ridice(vyse) nez spolujezdce..kdyz si do toho hacnu,tak je to uz jen 3mm....take sem menil od hornich ulozeni,tlumicu pruzin a vseho mozneho a stale sem na tom stejne..auto ale jede rovne a geometrie je tez 100 pro,tak driv sem to resil,ted uz ne