Potreboval by som radu. Mam E46 318i r.1998. Zbehol som si diagnostikou /Carsoft/ auta a vyhodili mi nasledovne chyby :
137 Knock Sensor 1
138
171 Fuel supply system
Aj keď som chyby vymazal tak sa znovu objavili. Nedávno mi menili v jednom neznačkovom servise tesnenie pod horné veko. Čo som pozeral do kníh Bentley bohužial na E36 tak tieto dve veci by sa mali nachádzať niekde tam ale neviem. Auto inak chodí celkom dobre. Poraďte mi niekto.
Ďíki
měl sem stejnej problém když sem se vrtal u sání - měl sem vypojený obě čidla klepání a asi sem je blbě docvak zpátky, tak to dělalo takovejhle bordel . tak sem to smáznul na diagnostice a celý znova rozebral a pořádně složil a diagnostika not fault
jano píše:To vyzera na peknu makacku sa k tomu dostat. da sa dostat k tomu konektoru aj bez zhodenia toho vsetkeho ?
Shoď jen horní díl sání ( cca 15min práce ) pak se dostaneš ke konektorům . Nejdřív zkus jestli neni zlomenej nějakej drát od ŘJ ke konektorum a jestli jsou pořádně docvaklý . Pokud to bude OK, pak to budeš muset rozebrat asi o něco víc .
Diki chyba bola v konektore opravil som konektor, zložil, vymazal chybu a chyba sa znova neobjavila / teda aspon zatial /. Je možné že to auto teraz lepšie ťahá ?
jano píše:Diki chyba bola v konektore opravil som konektor, zložil, vymazal chybu a chyba sa znova neobjavila / teda aspon zatial /. Je možné že to auto teraz lepšie ťahá ?
Mělo by. Ty senzory maj vliv na čas vstřiku paliva .