Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Kolik stojí velkej BC na e 36?

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
najvi

#1 Příspěvek od najvi »

Kluci za kolik se dá sehnat funkční velkej BC na e 36?
:roll: :lol: :roll: Najvi
matiz
Klubové ID: 3204
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od matiz »

Pokud nemas kabelaz,jako ze jestli nemas velky BC tak tam neni,tak i kdyz sezenes draty ze starsi kary,tak je to opruz.Vim o cem mluvim,myslel jsem si ze to za dve hodky bude,sral jsem se s tim nekolik dni.Moc mne to netrapilo,chtel jsem to mit perfektni.

Kazdopadne shanej ho jen s dratama,jinak se ojebes.A draty samostatne nesezenes,nebo velmi spatne.
eko

#3 Příspěvek od eko »

najvi píše:Kluci za kolik se dá sehnat funkční velkej BC na e 36?
Mozna by bylo jeste dobry dodat, jestli uz mas velkej BC, ale nefunguje, nebo jestli nemas a chces ho dobastlit. Predpokladam, ze mas a ze ti nefunguje. Docela tezko se shani. Novej stoji okolo 17t. Pokud nekdo bude prodavat z bouracky nebo podobne, cena by mohla byt radove v tisicich.
CharlitoCZ
Klubové ID: 541
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od CharlitoCZ »

2-5tis, napiš Hanzovi
najvi

#5 Příspěvek od najvi »

eko píše:
Mozna by bylo jeste dobry dodat, jestli uz mas velkej BC, ale nefunguje, nebo jestli nemas a chces ho dobastlit. Predpokladam, ze mas a ze ti nefunguje. Docela tezko se shani. Novej stoji okolo 17t. Pokud nekdo bude prodavat z bouracky nebo podobne, cena by mohla byt radove v tisicich.
Dík kluci, mám jenom malej BC, chtel jsem mit vic informaci, ale psal Matiz ten opruz, tak nevim, jestli to stojí za to.Najvi :lol:
CharlitoCZ
Klubové ID: 541
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od CharlitoCZ »

pokud máš v autě check control, kterej na malym třeba nemáš, tak bych do toho šel určitě, ale jinak asi taky :D
sumachr
Klubové ID: 52
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od sumachr »

necham ti ho mozna za 2t
eko

#8 Příspěvek od eko »

najvi píše:
eko píše:
Dík kluci, mám jenom malej BC, chtel jsem mit vic informaci, ale psal Matiz ten opruz, tak nevim, jestli to stojí za to.Najvi :lol:
Jestli muzu poradit, tak neutracej za 3,14ČOVINY. Jestli ti prebyvaji penize, tak si je radsi davej do obalky nadepsane "opravy a udrzba".
Odpovědět