Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Kolik stojí velkej BC na e 36?
-
matiz
- Klubové ID: 3204
- Kontaktovat uživatele:
Pokud nemas kabelaz,jako ze jestli nemas velky BC tak tam neni,tak i kdyz sezenes draty ze starsi kary,tak je to opruz.Vim o cem mluvim,myslel jsem si ze to za dve hodky bude,sral jsem se s tim nekolik dni.Moc mne to netrapilo,chtel jsem to mit perfektni.
Kazdopadne shanej ho jen s dratama,jinak se ojebes.A draty samostatne nesezenes,nebo velmi spatne.
Kazdopadne shanej ho jen s dratama,jinak se ojebes.A draty samostatne nesezenes,nebo velmi spatne.
Mozna by bylo jeste dobry dodat, jestli uz mas velkej BC, ale nefunguje, nebo jestli nemas a chces ho dobastlit. Predpokladam, ze mas a ze ti nefunguje. Docela tezko se shani. Novej stoji okolo 17t. Pokud nekdo bude prodavat z bouracky nebo podobne, cena by mohla byt radove v tisicich.najvi píše:Kluci za kolik se dá sehnat funkční velkej BC na e 36?
![]()
![]()
Najvi
-
CharlitoCZ
- Klubové ID: 541
- Kontaktovat uživatele:
Dík kluci, mám jenom malej BC, chtel jsem mit vic informaci, ale psal Matiz ten opruz, tak nevim, jestli to stojí za to.Najvieko píše:Mozna by bylo jeste dobry dodat, jestli uz mas velkej BC, ale nefunguje, nebo jestli nemas a chces ho dobastlit. Predpokladam, ze mas a ze ti nefunguje. Docela tezko se shani. Novej stoji okolo 17t. Pokud nekdo bude prodavat z bouracky nebo podobne, cena by mohla byt radove v tisicich.najvi píše:Kluci za kolik se dá sehnat funkční velkej BC na e 36?
![]()
![]()
Najvi
-
CharlitoCZ
- Klubové ID: 541
- Kontaktovat uživatele:
Jestli muzu poradit, tak neutracej za 3,14ČOVINY. Jestli ti prebyvaji penize, tak si je radsi davej do obalky nadepsane "opravy a udrzba".najvi píše:Dík kluci, mám jenom malej BC, chtel jsem mit vic informaci, ale psal Matiz ten opruz, tak nevim, jestli to stojí za to.Najvieko píše:Mozna by bylo jeste dobry dodat, jestli uz mas velkej BC, ale nefunguje, nebo jestli nemas a chces ho dobastlit. Predpokladam, ze mas a ze ti nefunguje. Docela tezko se shani. Novej stoji okolo 17t. Pokud nekdo bude prodavat z bouracky nebo podobne, cena by mohla byt radove v tisicich.najvi píše:Kluci za kolik se dá sehnat funkční velkej BC na e 36?
![]()
![]()
Najvi