Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
hukot tds
-
-
-
- Klubové ID: 482
- Kontaktovat uživatele:
tak se nic moc nestane ne?Lukas H. píše:No tezko rict, pokud je to opravdu lozisko tak ho ve finale muzes zadrit a shodit remen...standys208 píše:Ja jsem si to taky myslel ze to bude lozisko ale nevim zkusim se na to kouknout.Muze se neco stat kdyz se na vrhnu treba pristi sobotu????
spadne řemen a akorat to nebude dobijet, jeste nepujde myslim posilovac ne?
Nechtel bych aby se mi to stalo 100km od domova...JaraX píše:tak se nic moc nestane ne?Lukas H. píše:No tezko rict, pokud je to opravdu lozisko tak ho ve finale muzes zadrit a shodit remen...standys208 píše:Ja jsem si to taky myslel ze to bude lozisko ale nevim zkusim se na to kouknout.Muze se neco stat kdyz se na vrhnu treba pristi sobotu????

N54 PWR
-
- Klubové ID: 482
- Kontaktovat uživatele:
s naftakem dojedes v pohodě, horší s benzínem, tam potřebuje motor víc proudu. borcům odešel ve francii na čemsi altík, už nevím co to bylo, ale dojeli tak že kupovali baterky, nakonec myslím 3.Lukas H. píše:Nechtel bych aby se mi to stalo 100km od domova...JaraX píše:tak se nic moc nestane ne?Lukas H. píše: No tezko rict, pokud je to opravdu lozisko tak ho ve finale muzes zadrit a shodit remen...
-
- Klubové ID: 886
na mém tdsu to taky píská. myslel jsem ložisko na altíku, to bylo dobrý, pak jsem měnil napínací kladku a tlumič rázů, pořád to stejný, pak mě kdosi poradil a? namáznu na klíňák mýdlo a přestalo to pískat.Jenže mýdlo je hned fuč tak ještě chcí sehnat jestli se na to neprodáva nějaký sprejondra325 píše:nikdy se mi to zatim nestalo ale včera po nastartování to začalo, vypadá to že to jde z alternátoru. je to takové divné pískaní
-
- Klubové ID: 181
Co takhle novej remen...uz je asi prepalenej....jezda píše:na mém tdsu to taky píská. myslel jsem ložisko na altíku, to bylo dobrý, pak jsem měnil napínací kladku a tlumič rázů, pořád to stejný, pak mě kdosi poradil a? namáznu na klíňák mýdlo a přestalo to pískat.Jenže mýdlo je hned fuč tak ještě chcí sehnat jestli se na to neprodáva nějaký sprejondra325 píše:nikdy se mi to zatim nestalo ale včera po nastartování to začalo, vypadá to že to jde z alternátoru. je to takové divné pískaní
-
- Klubové ID: 886
ten jsem měnil před rokem a najel 10000kmMarek-is píše:Co takhle novej remen...uz je asi prepalenej....jezda píše:na mém tdsu to taky píská. myslel jsem ložisko na altíku, to bylo dobrý, pak jsem měnil napínací kladku a tlumič rázů, pořád to stejný, pak mě kdosi poradil a? namáznu na klíňák mýdlo a přestalo to pískat.Jenže mýdlo je hned fuč tak ještě chcí sehnat jestli se na to neprodáva nějaký sprejondra325 píše:nikdy se mi to zatim nestalo ale včera po nastartování to začalo, vypadá to že to jde z alternátoru. je to takové divné pískaní
no vono se toho stane trošku víc přestane ti jít aj vodní pumpa,okamžitě to uvaříš a praskne ti palica pak jestli to nechceš odfušovat tak bych viděl opravu tak za 3 pětky.Lukas H. píše:Nechtel bych aby se mi to stalo 100km od domova...JaraX píše:tak se nic moc nestane ne?Lukas H. píše: No tezko rict, pokud je to opravdu lozisko tak ho ve finale muzes zadrit a shodit remen...
tohle většinou dělá ta vodící kladka (ne ta napínací) vytáhnout zkontrolovat jestli nehází oddělat ucpávku ložiska namáznout a máš klid.altíkem si myslím že to nebudestandys208 píše:Vcera kdyz jsem nastartoval tak v motoru zacalo strasne hucet takovy i trochu piskani nevite co to je ???Jo a je to TDS
Auto mam od listopadu a nevim kdy se tam naposled menil remen. Proste hned jak jse mi to stalo tak jsem otevrel haupnu a byl to hroznej pisklavej zvuk a slo to jako by z alternatoru a huci to furt.Zkousel jsem teda i namazat to mydlem ale huci to furt tak jestli to bude asi to lozisko o vikendu se na to kouknu.Jo a je to tezky vyndat to lozisko?Nikdy jsem ho nevyndaval tak nevim
.....jo adiky za odpovedi

-
- Klubové ID: 98
Zkus to co radil Lukas H. Sundat remen. Jinak pokud si nikdy nerepasoval altik a nemas na to pripraky, tak doporucuji nechat zrepasovat. Udelaj Ti na tom uhliky, loziska a kompletne zkontrolujou. A nebo pak risk z vrakoviste. Volba je na tobe. Co vodni pumpa? Ta to tak muze delat. Taky ma loziskoondra325 píše:Auto mam od listopadu a nevim kdy se tam naposled menil remen. Proste hned jak jse mi to stalo tak jsem otevrel haupnu a byl to hroznej pisklavej zvuk a slo to jako by z alternatoru a huci to furt.Zkousel jsem teda i namazat to mydlem ale huci to furt tak jestli to bude asi to lozisko o vikendu se na to kouknu.Jo a je to tezky vyndat to lozisko?Nikdy jsem ho nevyndaval tak nevim.....jo adiky za odpovedi