Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Poznamka a možná rada E46

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
krki
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od krki »

Zdarev,začalo mě prolínat gufero na klikovce ,tak sem se dal do jeho výměny.Tak proty ,které to čeká,povolit šroub na řemenici na klikovce bylo normální peklo.Závit je tam sice klasicky pravej,ale nešlo to povolit ani klasicky,ani trubkou,ani pistolou na vzdich..tak pak došel na řadu startér.Podtýkám že to nani zase tak staré auto,6 let.Chtel bych se zaroven zeptat ,kolik vam vydrželo gufero na klice,jen tak vod voka,me 190 tkm.Jo a kdyby ste chteli este vedet,jak skládám motor po oprave gufera a libuju si že sem zase neco opravil ,tak se dívám a odněkad teče zelená voda...prozmenu těsnění na zadní přirubě za motorem na hlavě od chladici kapaliny..podotykam přistup uplně napiču :twisted:
Speedy Čestný člen
Čestný člen
Klubové ID: 51

#2 Příspěvek od Speedy Čestný člen »

No, diky za info. Me jeste nastesti netece, stari ted 7let :-)
Petous

#3 Příspěvek od Petous »

krki píše:Zdarev,začalo mě prolínat gufero na klikovce ,tak sem se dal do jeho výměny.Tak proty ,které to čeká,povolit šroub na řemenici na klikovce bylo normální peklo.Závit je tam sice klasicky pravej,ale nešlo to povolit ani klasicky,ani trubkou,ani pistolou na vzdich..tak pak došel na řadu startér.Podtýkám že to nani zase tak staré auto,6 let.Chtel bych se zaroven zeptat ,kolik vam vydrželo gufero na klice,jen tak vod voka,me 190 tkm.Jo a kdyby ste chteli este vedet,jak skládám motor po oprave gufera a libuju si že sem zase neco opravil ,tak se dívám a odněkad teče zelená voda...prozmenu těsnění na zadní přirubě za motorem na hlavě od chladici kapaliny..podotykam přistup uplně napiču :twisted:
Mam stejný model. Na 194tis jsem měl problém jako ty + mě ještě prosakoval olej zkrz vodní pumpu. Měl jsem obavy jak dobře to pujde povolit - mám sice rok 2000, ale matka na řemenici už byla pěkne orezlá, taxem to dal do značkovýho servisu. Měnili mi gufero na klice, těsneni předního dílu motoru, vodni pumpu a termostat - 3 500kc prace + 500kc gufero+ 500kc těsnení předního dilu...
Nechci te strašit, ale asi na 197 mi taky odešla expanzni nadobka na chladici kapalinu = 1 700kc materiál + cca 800kc práce - tak se máš na co těšit :lol:
krki
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od krki »

tak to už mám, zasebou tu nádobku a termostat.Jen bych se chtel podelit a absolutne nevhodném a nevím jak to napsat slušne,přístupu v Renocaru.Nové gufer?na obědnání a za 8 dnů!Rikam ,me to teče ted mám to rozdelané a v úpatek jedu na hory:6adna reakce:Rikam ,když si to kvam dovezu spravit ,tak me řeknete že to bude trvat 8 dnu?ANO.Rikam a neni nejak ajina možnost?NE V Praze to nemaji ,jedine obednat z nemecka
krki
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od krki »

Tak Ríkám,a co víden?
No tam by to mít mohli
Tak tam prosivas zavolejtre!
No prisekl ste ve spatnou dobu,ted je pul jedne ,vsichni jsou na obede!
To si zeme děláte srandu??CHci značkové ND ve značkovém a autorizovaném servisu
Dejte me cislo ,ja to zkusim a pak vam zavolam....

Normalne me zustava nekdy rozum stát,byl sem tam v monterkach ,tak asi když človek nema v kamse mega a pul ,a neni v saku tak v renocaru prone neni človek zakaznik!!!Jen sem se chtel podelit o tyto zkušenosti s RENOCAREM BRNO
RuDoSh
Klubové ID: 5
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od RuDoSh »

krki píše:tak to už mám, zasebou tu nádobku a termostat.Jen bych se chtel podelit a absolutne nevhodném a nevím jak to napsat slušne,přístupu v Renocaru.Nové gufer?na obědnání a za 8 dnů!Rikam ,me to teče ted mám to rozdelané a v úpatek jedu na hory:6adna reakce:Rikam ,když si to kvam dovezu spravit ,tak me řeknete že to bude trvat 8 dnu?ANO.Rikam a neni nejak ajina možnost?NE V Praze to nemaji ,jedine obednat z nemecka
kdyz to nemaji tak s tim asi nic neudelaji ne? Co se na tom neda pochopit? To zkus sehnat v nahrade....
castro
Klubové ID: 633
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od castro »

krki píše:Tak Ríkám,a co víden?
No tam by to mít mohli
Tak tam prosivas zavolejtre!
No prisekl ste ve spatnou dobu,ted je pul jedne ,vsichni jsou na obede!
To si zeme děláte srandu??CHci značkové ND ve značkovém a autorizovaném servisu
Dejte me cislo ,ja to zkusim a pak vam zavolam....

Normalne me zustava nekdy rozum stát,byl sem tam v monterkach ,tak asi když človek nema v kamse mega a pul ,a neni v saku tak v renocaru prone neni človek zakaznik!!!Jen sem se chtel podelit o tyto zkušenosti s RENOCAREM BRNO
Stejný jak AuTec v Praze. Když se tam jdu na něco zeptat tak na mě koukaj jak na pitomce a sou arogantní jako prase!!!!
mirin

#8 Příspěvek od mirin »

V Enseladu Olomouc jsem byl x krát a vždycky byli vstřícní a ochotní.Všechno je to v lidech.
JaraX
Klubové ID: 482
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od JaraX »

mirin píše:V Enseladu Olomouc jsem byl x krát a vždycky byli vstřícní a ochotní.Všechno je to v lidech.
To je jak kdy, nejdřív tam byly čuráci a ted už spokojenost, i s cenama. Su tam často, ale většinou jen otravuju :D
Petous

#10 Příspěvek od Petous »

krki píše:tak to už mám, zasebou tu nádobku a termostat.Jen bych se chtel podelit a absolutne nevhodném a nevím jak to napsat slušne,přístupu v Renocaru.Nové gufer?na obědnání a za 8 dnů!Rikam ,me to teče ted mám to rozdelané a v úpatek jedu na hory:6adna reakce:Rikam ,když si to kvam dovezu spravit ,tak me řeknete že to bude trvat 8 dnu?ANO.Rikam a neni nejak ajina možnost?NE V Praze to nemaji ,jedine obednat z nemecka
Mno, tak to bude asi všude po Čechách. Mě to dělali v BMW v Hradci ( StratosAuto), a taky jsem musel nejprve objednat díly a pak týden čekat nez dorazí... Ale řekli mi rovnou, který den příjdou, taxtím člověk více-méně pocita. Bohužel jsem se ale taky setkal s tím,že při objednání dílu z Německa přišel v originál krabici s číslem objednaneho dílu, díl jiný... Tak to po těch několika dnech čekání docela zamrzí :(
Každopádně jsem ale s péči i s přístupem personálu v Hradeckém BMW velmi spokojený... 8)

Když na 190ti už máš za sebou gufero, termostat i expanzku, co třeba ložiska? Měnil si nějaké? Mě to čeká, tak a? vím do čeho jdu.
JaraX
Klubové ID: 482
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od JaraX »

No mě štve kvalita, jsem v Enseladu obědnával gumu do dvěří a to co přišlo má k origo gumám daleko
Odpovědět