Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Poznamka a možná rada E46
-
- Kontaktovat uživatele:
Zdarev,začalo mě prolínat gufero na klikovce ,tak sem se dal do jeho výměny.Tak proty ,které to čeká,povolit šroub na řemenici na klikovce bylo normální peklo.Závit je tam sice klasicky pravej,ale nešlo to povolit ani klasicky,ani trubkou,ani pistolou na vzdich..tak pak došel na řadu startér.Podtýkám že to nani zase tak staré auto,6 let.Chtel bych se zaroven zeptat ,kolik vam vydrželo gufero na klice,jen tak vod voka,me 190 tkm.Jo a kdyby ste chteli este vedet,jak skládám motor po oprave gufera a libuju si že sem zase neco opravil ,tak se dívám a odněkad teče zelená voda...prozmenu těsnění na zadní přirubě za motorem na hlavě od chladici kapaliny..podotykam přistup uplně napiču 

Mam stejný model. Na 194tis jsem měl problém jako ty + mě ještě prosakoval olej zkrz vodní pumpu. Měl jsem obavy jak dobře to pujde povolit - mám sice rok 2000, ale matka na řemenici už byla pěkne orezlá, taxem to dal do značkovýho servisu. Měnili mi gufero na klice, těsneni předního dílu motoru, vodni pumpu a termostat - 3 500kc prace + 500kc gufero+ 500kc těsnení předního dilu...krki píše:Zdarev,začalo mě prolínat gufero na klikovce ,tak sem se dal do jeho výměny.Tak proty ,které to čeká,povolit šroub na řemenici na klikovce bylo normální peklo.Závit je tam sice klasicky pravej,ale nešlo to povolit ani klasicky,ani trubkou,ani pistolou na vzdich..tak pak došel na řadu startér.Podtýkám že to nani zase tak staré auto,6 let.Chtel bych se zaroven zeptat ,kolik vam vydrželo gufero na klice,jen tak vod voka,me 190 tkm.Jo a kdyby ste chteli este vedet,jak skládám motor po oprave gufera a libuju si že sem zase neco opravil ,tak se dívám a odněkad teče zelená voda...prozmenu těsnění na zadní přirubě za motorem na hlavě od chladici kapaliny..podotykam přistup uplně napiču
Nechci te strašit, ale asi na 197 mi taky odešla expanzni nadobka na chladici kapalinu = 1 700kc materiál + cca 800kc práce - tak se máš na co těšit

-
- Kontaktovat uživatele:
tak to už mám, zasebou tu nádobku a termostat.Jen bych se chtel podelit a absolutne nevhodném a nevím jak to napsat slušne,přístupu v Renocaru.Nové gufer?na obědnání a za 8 dnů!Rikam ,me to teče ted mám to rozdelané a v úpatek jedu na hory:6adna reakce:Rikam ,když si to kvam dovezu spravit ,tak me řeknete že to bude trvat 8 dnu?ANO.Rikam a neni nejak ajina možnost?NE V Praze to nemaji ,jedine obednat z nemecka
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak Ríkám,a co víden?
No tam by to mít mohli
Tak tam prosivas zavolejtre!
No prisekl ste ve spatnou dobu,ted je pul jedne ,vsichni jsou na obede!
To si zeme děláte srandu??CHci značkové ND ve značkovém a autorizovaném servisu
Dejte me cislo ,ja to zkusim a pak vam zavolam....
Normalne me zustava nekdy rozum stát,byl sem tam v monterkach ,tak asi když človek nema v kamse mega a pul ,a neni v saku tak v renocaru prone neni človek zakaznik!!!Jen sem se chtel podelit o tyto zkušenosti s RENOCAREM BRNO
No tam by to mít mohli
Normalne me zustava nekdy rozum stát,byl sem tam v monterkach ,tak asi když človek nema v kamse mega a pul ,a neni v saku tak v renocaru prone neni človek zakaznik!!!Jen sem se chtel podelit o tyto zkušenosti s RENOCAREM BRNO
-
- Klubové ID: 5
- Kontaktovat uživatele:
kdyz to nemaji tak s tim asi nic neudelaji ne? Co se na tom neda pochopit? To zkus sehnat v nahrade....krki píše:tak to už mám, zasebou tu nádobku a termostat.Jen bych se chtel podelit a absolutne nevhodném a nevím jak to napsat slušne,přístupu v Renocaru.Nové gufer?na obědnání a za 8 dnů!Rikam ,me to teče ted mám to rozdelané a v úpatek jedu na hory:6adna reakce:Rikam ,když si to kvam dovezu spravit ,tak me řeknete že to bude trvat 8 dnu?ANO.Rikam a neni nejak ajina možnost?NE V Praze to nemaji ,jedine obednat z nemecka
-
- Klubové ID: 633
- Kontaktovat uživatele:
Stejný jak AuTec v Praze. Když se tam jdu na něco zeptat tak na mě koukaj jak na pitomce a sou arogantní jako prase!!!!krki píše:Tak Ríkám,a co víden?
No tam by to mít mohli
Mno, tak to bude asi všude po Čechách. Mě to dělali v BMW v Hradci ( StratosAuto), a taky jsem musel nejprve objednat díly a pak týden čekat nez dorazí... Ale řekli mi rovnou, který den příjdou, taxtím člověk více-méně pocita. Bohužel jsem se ale taky setkal s tím,že při objednání dílu z Německa přišel v originál krabici s číslem objednaneho dílu, díl jiný... Tak to po těch několika dnech čekání docela zamrzíkrki píše:tak to už mám, zasebou tu nádobku a termostat.Jen bych se chtel podelit a absolutne nevhodném a nevím jak to napsat slušne,přístupu v Renocaru.Nové gufer?na obědnání a za 8 dnů!Rikam ,me to teče ted mám to rozdelané a v úpatek jedu na hory:6adna reakce:Rikam ,když si to kvam dovezu spravit ,tak me řeknete že to bude trvat 8 dnu?ANO.Rikam a neni nejak ajina možnost?NE V Praze to nemaji ,jedine obednat z nemecka

Každopádně jsem ale s péči i s přístupem personálu v Hradeckém BMW velmi spokojený...

Když na 190ti už máš za sebou gufero, termostat i expanzku, co třeba ložiska? Měnil si nějaké? Mě to čeká, tak a? vím do čeho jdu.