myslim, ze je to jen v RJ, 118d ma min koni, nez 120d, tak jako e46 316i s motorem 1.9litru a 318i take s motorem 1.9litru. Nekde jsem to cetl, ze to je tak udelane, pro chudsi nemce, co nemaji na zaplaceni pojistky, protoze tam se plati podle vykonu PS i v rakousku.. Nevim, mozna se pletu...
mpacket píše:myslim, ze je to jen v RJ, 118d ma min koni, nez 120d, tak jako e46 316i s motorem 1.9litru a 318i take s motorem 1.9litru. Nekde jsem to cetl, ze to je tak udelane, pro chudsi nemce, co nemaji na zaplaceni pojistky, protoze tam se plati podle vykonu PS i v rakousku.. Nevim, mozna se pletu...
Myslím, že se nepleteš, v SRN je to určitě dle výkonu..
mpacket píše:myslim, ze je to jen v RJ, 118d ma min koni, nez 120d, tak jako e46 316i s motorem 1.9litru a 318i take s motorem 1.9litru. Nekde jsem to cetl, ze to je tak udelane, pro chudsi nemce, co nemaji na zaplaceni pojistky, protoze tam se plati podle vykonu PS i v rakousku.. Nevim, mozna se pletu...
co by to obnasalo, keby som 316i chcel zmenit na 318i, a ma to vobec zmysel? predpokladam, ze tu zmenu asi nejako vyrazne nepocitim ale keby to bolo za par korun a jednoducha uprava tak by som do toho asi siel
dik
no urcčitě by to uměl někdo, kdo mám MODICa a umí přehrát mapy, nebo vzít stávající ŘJ a u nějaký "ciptuningovy" firmy nechat nahrát program pro tu silnejší verzi.
co by to obnasalo, keby som 316i chcel zmenit na 318i, a ma to vobec zmysel? predpokladam, ze tu zmenu asi nejako vyrazne nepocitim ale keby to bolo za par korun a jednoducha uprava tak by som do toho asi siel
dik
výměna sání (318i má variabilní) a čip do ŘJ.. otázka dohromady prý 10tisíc.
dik[/quote]
přehrání programu + výměna klapky v sání - cena klapky cca 3600,-Kč
měl sem to na 316i - obsah 1,9 ( 2001) a docela to fungovalo
Sandál píše:co by to obnasalo, keby som 316i chcel zmenit na 318i, a ma to vobec zmysel? predpokladam, ze tu zmenu asi nejako vyrazne nepocitim ale keby to bolo za par korun a jednoducha uprava tak by som do toho asi siel
dik
přehrání programu + výměna klapky v sání - cena klapky cca 3600,-Kč
měl sem to na 316i - obsah 1,9 ( 2001) a docela to fungovalo[/quote]
ja mam tiez 1,9 a dost nad tym rozmyslam, kto ti to menil?
dik