Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Instalace alarmu
-
- Kontaktovat uživatele:
CharlitoCZ píše:Ahoj, mám centrál bez DO, tak se chci zeptat jestli nemáte nějaké rady ohledně montáže alarmu, už jsem to párkrát dělal u feldy, ale tady poněkud vůbec nevim kde co hledat a čeho se vyvarovat, prosím o rady
Záleží, jaký máš alarm a jestli je centrál origo. Pokud tomu alespoň minimálně rozumíš, vystačíš si s multimetrem za stovku ( což asi jo, když už jsi něco zapojoval ).
Pokud ne, někomu to svěř.
Zapojení alarmu tak půl dne až den, záleží na typu alarmu - s immobilizérem/bez, atd ...

Nic z toho, co píšu není pravda. Vymýšlím si, abych byl zajímavější ...
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
nicméně nejvíc řešim problém s napojením řj alarmu na řj centrálu...
- tak tenhle problém je už asi pořešenej, až přijdu z noční tak si lehnu a mrknu na to, chci se ale zeptat jestli někdo nemáte tucha kde a jakou barvu maj dráty co vedou k levý a pravý straně blinkrů a kudy vedou dráty od čidel otevřenejch dveří?

- tak tenhle problém je už asi pořešenej, až přijdu z noční tak si lehnu a mrknu na to, chci se ale zeptat jestli někdo nemáte tucha kde a jakou barvu maj dráty co vedou k levý a pravý straně blinkrů a kudy vedou dráty od čidel otevřenejch dveří?

-
- Kontaktovat uživatele:
Jestli tě zajímá, kam vedou jaký dráty, mohlo by ti pomoc tohle http://weboutsourcing.cz/chaos/fi0_98gb.zip. Má to asi 5 mega.[/url]
-
- Kontaktovat uživatele:
kniza píše:Jestli tě zajímá, kam vedou jaký dráty, mohlo by ti pomoc tohle http://weboutsourcing.cz/chaos/fi0_98gb.zip. Má to asi 5 mega.[/url]
super! To se hodí, díky moc!
jinak dneska jsem toho moc neudělal, zamykání jde, ale nějak nemužu rozchodit i odemknutí, zbytek už bude hračka, ale jak jsem se obával, tak tohle je prostě problém

-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele: