Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Vnitřní cirkulace
-
- Klubové ID: 482
- Kontaktovat uživatele:
Včera v noci jsem se chystal vyrazit, tak že si chvilku zapotím v autě než tam nanosím věci, tak jsem to nahodil, ventilátor zapnul na 3 a zapnul vnitřní cirkulaci at se rychlejš ohřeje, pak jsem šel k motoru a něco tam zkoumal a v tom si říkám že ten viskoz fouka nějak moc, tak jsem to zkoumal dal a zjistil jsem že se točí i normální vrtule, motor byl uplně studenej a když jsem vypnul vnitřní cirkulaci, vrtule se zase zastavila. Chápete to někdo? Nebo to tak nemá dělat?
Nezapnul jsi misto toho klimu? S vnizřní cirkulací se vrtule chladiče klikmy určitě nespouští.JaraX píše:Včera v noci jsem se chystal vyrazit, tak že si chvilku zapotím v autě než tam nanosím věci, tak jsem to nahodil, ventilátor zapnul na 3 a zapnul vnitřní cirkulaci at se rychlejš ohřeje, pak jsem šel k motoru a něco tam zkoumal a v tom si říkám že ten viskoz fouka nějak moc, tak jsem to zkoumal dal a zjistil jsem že se točí i normální vrtule, motor byl uplně studenej a když jsem vypnul vnitřní cirkulaci, vrtule se zase zastavila. Chápete to někdo? Nebo to tak nemá dělat?
-
- Kontaktovat uživatele:
nezapnul, leda že by někdo prohodil ty tlačítka, vlevo nahoře je klima a vpravo nahoře cirkulace že?Speedy píše:Nezapnul jsi misto toho klimu? S vnizřní cirkulací se vrtule chladiče klikmy určitě nespouští.JaraX píše:Včera v noci jsem se chystal vyrazit, tak že si chvilku zapotím v autě než tam nanosím věci, tak jsem to nahodil, ventilátor zapnul na 3 a zapnul vnitřní cirkulaci at se rychlejš ohřeje, pak jsem šel k motoru a něco tam zkoumal a v tom si říkám že ten viskoz fouka nějak moc, tak jsem to zkoumal dal a zjistil jsem že se točí i normální vrtule, motor byl uplně studenej a když jsem vypnul vnitřní cirkulaci, vrtule se zase zastavila. Chápete to někdo? Nebo to tak nemá dělat?
že by to sálo u nohouJaraX píše:Tak jsem to zkoumal, ta vrtule se automaticky spíná když dám větrák do polohy 3nebo4 a zároven zapnu klimu nebo cirkulaci.
Docela to nechápu, proč to spíná klimu atd. BTW nevíte kde to saje zpátky vzduch u vnitřní cirkulace? De mi z toho strašnej smrad když dám tu cirkulaci. pylák je novej.

-
- Kontaktovat uživatele:
podle smradu to spíš saje z vejfuckulupik píše:že by to sálo u nohouJaraX píše:Tak jsem to zkoumal, ta vrtule se automaticky spíná když dám větrák do polohy 3nebo4 a zároven zapnu klimu nebo cirkulaci.
Docela to nechápu, proč to spíná klimu atd. BTW nevíte kde to saje zpátky vzduch u vnitřní cirkulace? De mi z toho strašnej smrad když dám tu cirkulaci. pylák je novej.
-
- Klubové ID: 181
Vyfukove pliny by to nemelo sat...ale spis smrad jak zatuchlina a tak...to bejva po zime kdyz pustis klimu.Prodavaji se na to specialni spreje.JaraX píše:podle smradu to spíš saje z vejfuckulupik píše:že by to sálo u nohouJaraX píše:Tak jsem to zkoumal, ta vrtule se automaticky spíná když dám větrák do polohy 3nebo4 a zároven zapnu klimu nebo cirkulaci.
-
- Kontaktovat uživatele:
a nevíš kde ten sprej v olomouci koupit? Za chvilku valím do města, tak se mrknu do globusu.Marek-is píše:Vyfukove pliny by to nemelo sat...ale spis smrad jak zatuchlina a tak...to bejva po zime kdyz pustis klimu.Prodavaji se na to specialni spreje.JaraX píše:podle smradu to spíš saje z vejfuckulupik píše: že by to sálo u nohou
- Huska
- Klubové ID: 200
- Kontaktovat uživatele:
chce to nechat udělat desinfekci .... nechávám to dělat při kontrole náplně u klimatizace.... tkaže kdekoli kde plní klibu by to měli spravitJaraX píše:a nevíš kde ten sprej v olomouci koupit? Za chvilku valím do města, tak se mrknu do globusu.Marek-is píše:Vyfukove pliny by to nemelo sat...ale spis smrad jak zatuchlina a tak...to bejva po zime kdyz pustis klimu.Prodavaji se na to specialni spreje.JaraX píše: podle smradu to spíš saje z vejfucku

- Huska
- Klubové ID: 200
- Kontaktovat uživatele:
kolik to stojí? já platil na jaře tuším 150,-Kč, tak jestli se to vyplatí? Říkal že se to dělá to tenkou hadičkou kterou strkal do všech ofuků a z bomby tam pouštěl plyn. Pak ještě pustil ventlátor a pouštěl to u sání.Marek-is píše:No prave ten sprej jsem myslel....ja ho beru v AK,ale tam se dnes nechytas

Kdyz se tak bavime o klime,vymrd je asi v tom ze digklima se nespusti od peti stupnu dolu ze nebo tak nejak,jde mi o mlzeni oken,psalo se to tady nekde,da se s tim nejak vymrdat aby klima jela i kdyz je min stupnu,nebo mate nekdo zkusenosti s tim vymenit pyl.filtr,pomuze to nejak evidentne,i blbe dotazy potrebuji znat odpoved 

Zapomnel jsem napsat ze filtr jsem menil tak pred rokem,takze by nemusel bejt tak zasranej.Kdyz odpojim to cidlo bude klima fakat normalne nezavisle na teploteMarek-is píše:Jestli je filtr ve stavu humus tak se muzou ty okna mlzit a min i foukat.Tohle resil GREG tak se ho zeptej co s tim zjistil.Jinac spinani klimy/kompresoru/hlida teplotni cidlo od klimy...