Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Vnitřní cirkulace
Včera v noci jsem se chystal vyrazit, tak že si chvilku zapotím v autě než tam nanosím věci, tak jsem to nahodil, ventilátor zapnul na 3 a zapnul vnitřní cirkulaci at se rychlejš ohřeje, pak jsem šel k motoru a něco tam zkoumal a v tom si říkám že ten viskoz fouka nějak moc, tak jsem to zkoumal dal a zjistil jsem že se točí i normální vrtule, motor byl uplně studenej a když jsem vypnul vnitřní cirkulaci, vrtule se zase zastavila. Chápete to někdo? Nebo to tak nemá dělat?
JaraX píše:Včera v noci jsem se chystal vyrazit, tak že si chvilku zapotím v autě než tam nanosím věci, tak jsem to nahodil, ventilátor zapnul na 3 a zapnul vnitřní cirkulaci at se rychlejš ohřeje, pak jsem šel k motoru a něco tam zkoumal a v tom si říkám že ten viskoz fouka nějak moc, tak jsem to zkoumal dal a zjistil jsem že se točí i normální vrtule, motor byl uplně studenej a když jsem vypnul vnitřní cirkulaci, vrtule se zase zastavila. Chápete to někdo? Nebo to tak nemá dělat?
Nezapnul jsi misto toho klimu? S vnizřní cirkulací se vrtule chladiče klikmy určitě nespouští.
Speedy píše:JaraX píše:Včera v noci jsem se chystal vyrazit, tak že si chvilku zapotím v autě než tam nanosím věci, tak jsem to nahodil, ventilátor zapnul na 3 a zapnul vnitřní cirkulaci at se rychlejš ohřeje, pak jsem šel k motoru a něco tam zkoumal a v tom si říkám že ten viskoz fouka nějak moc, tak jsem to zkoumal dal a zjistil jsem že se točí i normální vrtule, motor byl uplně studenej a když jsem vypnul vnitřní cirkulaci, vrtule se zase zastavila. Chápete to někdo? Nebo to tak nemá dělat?
Nezapnul jsi misto toho klimu? S vnizřní cirkulací se vrtule chladiče klikmy určitě nespouští.
nezapnul, leda že by někdo prohodil ty tlačítka, vlevo nahoře je klima a vpravo nahoře cirkulace že?
JaraX píše:Tak jsem to zkoumal, ta vrtule se automaticky spíná když dám větrák do polohy 3nebo4 a zároven zapnu klimu nebo cirkulaci.
Docela to nechápu, proč to spíná klimu atd. BTW nevíte kde to saje zpátky vzduch u vnitřní cirkulace? De mi z toho strašnej smrad když dám tu cirkulaci. pylák je novej.
že by to sálo u nohou

lupik píše:JaraX píše:Tak jsem to zkoumal, ta vrtule se automaticky spíná když dám větrák do polohy 3nebo4 a zároven zapnu klimu nebo cirkulaci.
Docela to nechápu, proč to spíná klimu atd. BTW nevíte kde to saje zpátky vzduch u vnitřní cirkulace? De mi z toho strašnej smrad když dám tu cirkulaci. pylák je novej.
že by to sálo u nohou
podle smradu to spíš saje z vejfucku
Vyfukove pliny by to nemelo sat...ale spis smrad jak zatuchlina a tak...to bejva po zime kdyz pustis klimu.Prodavaji se na to specialni spreje.JaraX píše:lupik píše:JaraX píše:Tak jsem to zkoumal, ta vrtule se automaticky spíná když dám větrák do polohy 3nebo4 a zároven zapnu klimu nebo cirkulaci.
že by to sálo u nohou
Vyfukove pliny by to nemelo sat...ale spis smrad jak zatuchlina a tak...to bejva po zime kdyz pustis klimu.Prodavaji se na to specialni spreje.[/quote]Marek-is píše:JaraX píše:lupik píše:[quote="JaraX"]Tak jsem to zkoumal, ta vrtule se automaticky spíná když dám větrák do polohy 3nebo4 a zároven zapnu klimu nebo cirkulaci.
že by to sálo u nohou
a nevíš kde ten sprej v olomouci koupit? Za chvilku valím do města, tak se mrknu do globusu.
- Huska
- Kontaktovat uživatele:
Vyfukove pliny by to nemelo sat...ale spis smrad jak zatuchlina a tak...to bejva po zime kdyz pustis klimu.Prodavaji se na to specialni spreje.[/quote]JaraX píše:Marek-is píše:JaraX píše:[quote="lupik"][quote="JaraX"]Tak jsem to zkoumal, ta vrtule se automaticky spíná když dám větrák do polohy 3nebo4 a zároven zapnu klimu nebo cirkulaci.
že by to sálo u nohou
a nevíš kde ten sprej v olomouci koupit? Za chvilku valím do města, tak se mrknu do globusu.[/quote]
chce to nechat udělat desinfekci .... nechávám to dělat při kontrole náplně u klimatizace.... tkaže kdekoli kde plní klibu by to měli spravit

- Huska
- Kontaktovat uživatele:
Marek-is píše:No prave ten sprej jsem myslel....ja ho beru v AK,ale tam se dnes nechytas
kolik to stojí? já platil na jaře tuším 150,-Kč, tak jestli se to vyplatí? Říkal že se to dělá to tenkou hadičkou kterou strkal do všech ofuků a z bomby tam pouštěl plyn. Pak ještě pustil ventlátor a pouštěl to u sání.

Kdyz se tak bavime o klime,vymrd je asi v tom ze digklima se nespusti od peti stupnu dolu ze nebo tak nejak,jde mi o mlzeni oken,psalo se to tady nekde,da se s tim nejak vymrdat aby klima jela i kdyz je min stupnu,nebo mate nekdo zkusenosti s tim vymenit pyl.filtr,pomuze to nejak evidentne,i blbe dotazy potrebuji znat odpoved 

Marek-is píše:Jestli je filtr ve stavu humus tak se muzou ty okna mlzit a min i foukat.Tohle resil GREG tak se ho zeptej co s tim zjistil.Jinac spinani klimy/kompresoru/hlida teplotni cidlo od klimy...
Zapomnel jsem napsat ze filtr jsem menil tak pred rokem,takze by nemusel bejt tak zasranej.Kdyz odpojim to cidlo bude klima fakat normalne nezavisle na teplote