vybíjení baterie u e36
-
snuky
čau mam problém s elektrikou ,mam sedana v základní výbavě (minimálně elektriky) nemam tam ted ani rádio,a když nechám auto stát třeba 3-4dny už nemůžu nastartovat ,nevíte co může tu baterku vybíjet, auto nemá ani alarm nevíte co to může vybíjet ?
a ještě jeden dotaz když jedu cca 50-70km/h hrozně mi hází volant ,ale když jedu např 130 je to uplně bez problémů ,napadlo mě jestli to neni kulák ,kola sem nechával vyvážit nedávno a geometrie je taky udělaná
a ještě jeden dotaz když jedu cca 50-70km/h hrozně mi hází volant ,ale když jedu např 130 je to uplně bez problémů ,napadlo mě jestli to neni kulák ,kola sem nechával vyvážit nedávno a geometrie je taky udělaná
-
stealth
- Klubové ID: 4
-
papyk
- Klubové ID: 1181
-
Fikop
- Klubové ID: 444
-
snuky
zkusim to s tim ampermetrem, postupně vypojim všechno co by mohlo žrát proud a uvidim kde bude zakopanej pes
destilku sem dolejval,zkoušel sem i jinou baterku ,dík za tip
a to cukání nevíte co to může dělat,četl sem tady plno věcí o tom podvozku ,ale mě to dělá jen při týhle rychlosti a když třeba jedu krokem a vjedu do díry cejtim vždycky tu ránu ve volantu ,jako by to nic netlumilo
destilku sem dolejval,zkoušel sem i jinou baterku ,dík za tip
a to cukání nevíte co to může dělat,četl sem tady plno věcí o tom podvozku ,ale mě to dělá jen při týhle rychlosti a když třeba jedu krokem a vjedu do díry cejtim vždycky tu ránu ve volantu ,jako by to nic netlumilo
-
Jiras
-
snuky
-
Jiras
snuky píše:ale když zmáčknu tu čudlinu na kufru zvětlo se zhasne,tak to tím asi nebude,leda že by tam byl špatnej kontakt
-
snuky
-
Jiras
-
snuky
-
FrajerT
Vieš presne, čo to bolo? Mám totiž rovnaký problém. Aku vyzerá by? ešte top, svetlo pri zavretom kufri nesvieti (skontrolované) a po 4-5 dňoch nečinnosti to ledva nakopnem. Ešte info - mám 325TD, je tam origo centrál s dorábaným alarmom. Koľko môže ma? spotrebu aktívny alarm? Tak orientačne... Nemám totiž poruke ampérmeter...snuky píše:vyřešeno,nějaký špatný relátko nebo co
-
snuky
-
papyk
- Klubové ID: 1181
Tak to mi dělalo na Golfu, byla tam taky dálka+nějakej dobastlenej alarm a ten bral tuším 0,25 A což je prej už moc, ale kašlal jsem na to, když auto stálo dýl tak jsem ho zamykal jen klíčem bez alarmu a pak jsem ho prodal.FrajerT píše:Vieš presne, čo to bolo? Mám totiž rovnaký problém. Aku vyzerá by? ešte top, svetlo pri zavretom kufri nesvieti (skontrolované) a po 4-5 dňoch nečinnosti to ledva nakopnem. Ešte info - mám 325TD, je tam origo centrál s dorábaným alarmom. Koľko môže ma? spotrebu aktívny alarm? Tak orientačne... Nemám totiž poruke ampérmeter...snuky píše:vyřešeno,nějaký špatný relátko nebo co![]()
-
FrajerT
To zamykanie kľúčom som skúšal, ale automaticky sa zapol aj alarm. Asi som sa zle vyjadril - alarm a centrál sú tuším origo, len diaľkové je dorábané... Inak auto 6 dní stálo, vybral som baterku, dal na nabíjačku a začala s nabíjacím prúdom 4A...papyk píše:Tak to mi dělalo na Golfu, byla tam taky dálka+nějakej dobastlenej alarm a ten bral tuším 0,25 A což je prej už moc, ale kašlal jsem na to, když auto stálo dýl tak jsem ho zamykal jen klíčem bez alarmu a pak jsem ho prodal.FrajerT píše:Vieš presne, čo to bolo? Mám totiž rovnaký problém. Aku vyzerá by? ešte top, svetlo pri zavretom kufri nesvieti (skontrolované) a po 4-5 dňoch nečinnosti to ledva nakopnem. Ešte info - mám 325TD, je tam origo centrál s dorábaným alarmom. Koľko môže ma? spotrebu aktívny alarm? Tak orientačne... Nemám totiž poruke ampérmeter...snuky píše:vyřešeno,nějaký špatný relátko nebo co![]()