Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

vybíjení baterie u e36

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
snuky
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od snuky »

čau mam problém s elektrikou ,mam sedana v základní výbavě (minimálně elektriky) nemam tam ted ani rádio,a když nechám auto stát třeba 3-4dny už nemůžu nastartovat ,nevíte co může tu baterku vybíjet, auto nemá ani alarm nevíte co to může vybíjet ?

a ještě jeden dotaz když jedu cca 50-70km/h hrozně mi hází volant ,ale když jedu např 130 je to uplně bez problémů ,napadlo mě jestli to neni kulák ,kola sem nechával vyvážit nedávno a geometrie je taky udělaná
stealth
Klubové ID: 4
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od stealth »

mne baterku vybijelo vadny cerpadlo ostrikovacu (ano, je to neuveritelne, ale po jeho vymene je baterie stale o.k.)
papyk
Klubové ID: 1181

#3 Příspěvek od papyk »

Mě to taky začalo dělat v létě, dolil jsem do baterky destilku a dobil ji a je po problému :lol:
Fikop
Klubové ID: 444
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Fikop »

Zkus si vzít ampérmetr a změř si jaký proud ti jde z baterky při vypnutém zapalování. Mnělo by to žrát 0.00hovnoA. Kdyby to např.žralo 0.5A tak to už je moc! Pokud to nebude žrát skoro nic, tak zkus vymněnit baterku nebo zkus udělat to co papyk.
snuky
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od snuky »

zkusim to s tim ampermetrem, postupně vypojim všechno co by mohlo žrát proud a uvidim kde bude zakopanej pes :D
destilku sem dolejval,zkoušel sem i jinou baterku ,dík za tip

a to cukání nevíte co to může dělat,četl sem tady plno věcí o tom podvozku ,ale mě to dělá jen při týhle rychlosti a když třeba jedu krokem a vjedu do díry cejtim vždycky tu ránu ve volantu ,jako by to nic netlumilo
Jiras

#6 Příspěvek od Jiras »

Ampérmetrem to určitě proměř, a? máš jistotu. Mám ale tip, mě se to vybíjelo taky a bylo to tím, že mi nezhasínalo světýlko vzadu v kufru. Blbý je, že když je zavřenej kufr, tak to neuvidíš a tím pádem si toho ani nevšimneš. Takže buď sklopíš sedačky (pokud je máš) a nebo zavřít někoho do kufru...
snuky
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od snuky »

ale když zmáčknu tu čudlinu na kufru zvětlo se zhasne,tak to tím asi nebude,leda že by tam byl špatnej kontakt
Jiras

#8 Příspěvek od Jiras »

snuky píše:ale když zmáčknu tu čudlinu na kufru zvětlo se zhasne,tak to tím asi nebude,leda že by tam byl špatnej kontakt

:D no to mě po zmáčknutí čudlu rukou taky zhaslo. Problém byl, že ten čudl co to zhasíná byl krátkej a při zavření kufru se jaksi nezmáčkl o tu spodní hranu, takže světlo svítilo jako by byl kufr otevřenej :? Opraveno to bylo jednoduchým prodloužením :D Ale než jsem na to přišel, docela jsem si užil!
snuky
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od snuky »

tak sem se nechal zavřít do kufru a pohoda zhasne :D
Jiras

#10 Příspěvek od Jiras »

snuky píše:tak sem se nechal zavřít do kufru a pohoda zhasne :D
tak hledej dál :lol:
snuky
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od snuky »

vyřešeno,nějaký špatný relátko nebo co :wink:
FrajerT

#12 Příspěvek od FrajerT »

snuky píše:vyřešeno,nějaký špatný relátko nebo co :wink:
Vieš presne, čo to bolo? Mám totiž rovnaký problém. Aku vyzerá by? ešte top, svetlo pri zavretom kufri nesvieti (skontrolované) a po 4-5 dňoch nečinnosti to ledva nakopnem. Ešte info - mám 325TD, je tam origo centrál s dorábaným alarmom. Koľko môže ma? spotrebu aktívny alarm? Tak orientačne... Nemám totiž poruke ampérmeter... :oops: :wink:
snuky
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od snuky »

mluvil sem s pár lidma a říkali že když je v autě alarm,rádio,gsm atd ...je normální že to po týdnu nemusí naskočit
papyk
Klubové ID: 1181

#14 Příspěvek od papyk »

FrajerT píše:
Vieš presne, čo to bolo? Mám totiž rovnaký problém. Aku vyzerá by? ešte top, svetlo pri zavretom kufri nesvieti (skontrolované) a po 4-5 dňoch nečinnosti to ledva nakopnem. Ešte info - mám 325TD, je tam origo centrál s dorábaným alarmom. Koľko môže ma? spotrebu aktívny alarm? Tak orientačne... Nemám totiž poruke ampérmeter... :oops: :wink:
Tak to mi dělalo na Golfu, byla tam taky dálka+nějakej dobastlenej alarm a ten bral tuším 0,25 A což je prej už moc, ale kašlal jsem na to, když auto stálo dýl tak jsem ho zamykal jen klíčem bez alarmu a pak jsem ho prodal. :D
FrajerT

#15 Příspěvek od FrajerT »

papyk píše:
FrajerT píše:
Tak to mi dělalo na Golfu, byla tam taky dálka+nějakej dobastlenej alarm a ten bral tuším 0,25 A což je prej už moc, ale kašlal jsem na to, když auto stálo dýl tak jsem ho zamykal jen klíčem bez alarmu a pak jsem ho prodal. :D
To zamykanie kľúčom som skúšal, ale automaticky sa zapol aj alarm. Asi som sa zle vyjadril - alarm a centrál sú tuším origo, len diaľkové je dorábané... Inak auto 6 dní stálo, vybral som baterku, dal na nabíjačku a začala s nabíjacím prúdom 4A... :roll: Keďže auto garážujem, tak ho skúšam nezamyka? vôbec a uvidím... síce tak kľudne nespím ale zasa mám pustného psa... :D :wink:
Odpovědět