Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Klima E46..vytéká olej??

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
krki
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od krki »

Mám takový dotaz.Jel sem asi 800 km s puštěnou klimou, když sem se doma podíval do motoru tak je rozstříkanej pruh oleje přesně od multiřemenů.Nikde nic neteče ,ani na klice ani u serva ,a jediný co je trochu od oleja je ta spojka na Kompresoru klimatizace.Je to vůbec možné??Aby zneho nejáký olej yvtékal??Je tam vůbec nějáký??A co by to mohlo byt případně za poruchu.Díky Všem za radu.BMW E46 318i najeto 190 tkm
mengi

#2 Příspěvek od mengi »

No, nejaky olej tam musi byt... Nevim jak v aute, ale jednou jsem vyndaval kompresor z lednice, a neco mastneho vyteklo :) Ted budu rozebirat kompresor z Fordu Ka (budu zkoumat - vadne tesneni) tak bych Ti rekl, ale Ty asi nechces cekat pul roku. Rozhodne z toho nema nic prirozene vytikat, a proto to dej do servisu, nez se to posere uplne :(
Marek-is
Klubové ID: 181

#3 Příspěvek od Marek-is »

Jestli je to z kompresoru tak uz to radej nezapinej nebo to zadrez...mozna ti uteklo i medium a tim padem i oil...Mozna je v prdeli ucpavka na kompru,jestli tam je.
Speedy Čestný člen
Čestný člen
Klubové ID: 51

#4 Příspěvek od Speedy Čestný člen »

V kopresoru musí být oelj, vetšinou tam bývá kolem 1dcl, ale záleží na velikosti kompresoru. Rozhodně když z něj cokoliv utíká, tak je třba to urychleně opravit, jinak, jak balo napsáno výše, ho zadřeš.
krki
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od krki »

no takže v BMW prej kompresory neopravujou,jen vyměnujou,a novej stojí lidovejch 21 tisíc...takže to radši budu jezdit s otevřenyma okýnkama...ale at me neříkají že se to nedá normálně přetěsnit přece ne??Můj laickej názor...je tam hřídel=musí tam byt gufero přes který to sere,tak by se mělo dat vyměnit,no ne?Nevíte někdo?
Odpovědět