Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Klima E46..vytéká olej??
-
- Kontaktovat uživatele:
Mám takový dotaz.Jel sem asi 800 km s puštěnou klimou, když sem se doma podíval do motoru tak je rozstříkanej pruh oleje přesně od multiřemenů.Nikde nic neteče ,ani na klice ani u serva ,a jediný co je trochu od oleja je ta spojka na Kompresoru klimatizace.Je to vůbec možné??Aby zneho nejáký olej yvtékal??Je tam vůbec nějáký??A co by to mohlo byt případně za poruchu.Díky Všem za radu.BMW E46 318i najeto 190 tkm
No, nejaky olej tam musi byt... Nevim jak v aute, ale jednou jsem vyndaval kompresor z lednice, a neco mastneho vyteklo
Ted budu rozebirat kompresor z Fordu Ka (budu zkoumat - vadne tesneni) tak bych Ti rekl, ale Ty asi nechces cekat pul roku. Rozhodne z toho nema nic prirozene vytikat, a proto to dej do servisu, nez se to posere uplne 

-
- Kontaktovat uživatele:
no takže v BMW prej kompresory neopravujou,jen vyměnujou,a novej stojí lidovejch 21 tisíc...takže to radši budu jezdit s otevřenyma okýnkama...ale at me neříkají že se to nedá normálně přetěsnit přece ne??Můj laickej názor...je tam hřídel=musí tam byt gufero přes který to sere,tak by se mělo dat vyměnit,no ne?Nevíte někdo?