Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

cukani v brzde

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
Greg
Klubové ID: 660
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od Greg »

zdravim, mam problem, mel jsem uz pomerne krive sjete kotouce brzd (vsechny :lol: ) a tak jsem si rek ze je necham projet na soustruhu, stalo se, vse jsem namontoval zpet, ale ted se pri brzdeni trpe volant jako prase, pri 100kmh uz mam pocit ze mi vyskoci z ruky, nevite nekdo kde je problem? (desticky jsem nemenil, pac vypadaly jeste docela solidne)...

dikec predem za info
skautik Čestný člen
Čestný člen

#2 Příspěvek od skautik Čestný člen »

a zbrousil jsi ty desticky?
Greg
Klubové ID: 660
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Greg »

skautik píše:a zbrousil jsi ty desticky?
no ani ne, desticky se zdaly byt ok, jen pri delsich krajich byly jakoby zakulacene
Speedy Čestný člen
Čestný člen
Klubové ID: 51

#4 Příspěvek od Speedy Čestný člen »

Se to tu řešilo snad 100x. Krom případu, že Tito lízli křivě, tak jsi vyčistil darmonovu plochu?
major
Klubové ID: 677

#5 Příspěvek od major »

Greg píše:zdravim, mam problem, mel jsem uz pomerne krive sjete kotouce brzd (vsechny :lol: ) a tak jsem si rek ze je necham projet na soustruhu, stalo se, vse jsem namontoval zpet, ale ted se pri brzdeni trpe volant jako prase, pri 100kmh uz mam pocit ze mi vyskoci z ruky, nevite nekdo kde je problem? (desticky jsem nemenil, pac vypadaly jeste docela solidne)...

dikec predem za info
Pokud jsi to nechal dělat na obyč soustruhu a nepřeměřil jsi si mikrometrem házivost ,tak kotouče vem a vyhoď.U této operace stačí když má soustruh trohu házivé vřeteno ,nebo to blbě upneš do skličidla a je to v háji.U kotoučú stačí nějaká ta desetinka a při brždění se nestačíš divit.A jestli jsi při zpětné montáži vrtačkou s ocel.kartáčo-kotoučem :D ,neočistil dosedací plochy na kov,tak už se nediv vůbec :roll: .Jak psali kluci,už se to tu v minulosti dlóóuze řešilo.
Odpovědět