Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Jaké by jste doporučili radio do E46 do 8tis. ?
-
- Kontaktovat uživatele:
mno ano, original, je original. Do E46 se delaly jeste radia s CD.Nektere e46 maji bud radio BMW origo s kazetou a nemaji BMW CD changer, nekteré e46 maji radio s kazetou a v kufru BMW CD changer a nektere e46 maji jen BMW radio s CD a nemaji v kufru origo BMW CD changer.O jine kombinaci nevim,ale u novych, tak 2003-2004 je to asi reseno jinak, pokud to ma TV s navigaci - nevim nevidel jsem.Jel jsem v nove rade 3 e90 s TV DVD- navigaci a tam je to zase neco jineho.320Miafie píše:No originál je originál,ale v jedom obchodě mi říkali, že se dá téměř ke každém značkovému radiu koupit korekce, která vlastně vyplní tu mezeru co vznikne po namontování jiného radia. No zatím to nechám, kdyžtak mrknu někde na netu jestli jsou nějaký fotky E46 s jiným radiem...
Ale pokud tam mas origo kazetu + CD menic origo v kastliku v kufru, tak bud jen rad.Ja tady v sekci " koupim " chtel predbezne koupit BMW CD radio, protoze jsem mel vyhlidnutou e46 a mela je radio na kazetu a ja nemam doma uz par let jedinou kazetu.
Nakonec jsem mel stesti, jeste na novejsi a vybavenejsi e46 a ta ma kazetu a origo CD menic..
Byt tebou, asi bych nic nebastlil rameckama na neorigo radio.
OK, vyřešeno, kašlu na to. Jinak pokud můžu doporučit něco k lepšímu poslechu hudby za super peníze , tak mrknětě na http://www.dexon.cz, koupil jsem od nich 2k zesilovač a subwoofer, no a každej koho svezu, tak říká, že zvuk je téměř dokonalej...
no jestli musis mit MP3 a do e46 se nedelalo origo radio, co by MP3 umelo, tak to mas jednoduchy. Koupis jakykoliv radio a das ho do redukce... jak to vypada je uz vec jinaPepe píše:Já uvažuju o koupi E46 a poslouchám jen MP3 a jak tak tohle čtu, tak koukám, že si pěkně užiju, než seženu něco na MP3 do E46. kazety jsou pro mě dávnou minulostí.

no jestli musis mit MP3 a do e46 se nedelalo origo radio, co by MP3 umelo, tak to mas jednoduchy. Koupis jakykoliv radio a das ho do redukce... jak to vypada je uz vec jinaPepe píše:Já uvažuju o koupi E46 a poslouchám jen MP3 a jak tak tohle čtu, tak koukám, že si pěkně užiju, než seženu něco na MP3 do E46. kazety jsou pro mě dávnou minulostí.

P.S. Pri dnesni cene cd medii neni problem mp3 vypalovat na cd... delam to taky tak
-
- Kontaktovat uživatele:
asi tak nejak, pokud mas PC a v nem zalohovany MP3, tak nevidim problem, koupit CD-R a vypalit to.A az te to omrzi, nebo se to poskrabe, tak to zahodis a vypalis za 8,- kc znovu.A pokud mas CD menic, tak je to na pohodu, naladujes CD a jedesadam píše:no jestli musis mit MP3 a do e46 se nedelalo origo radio, co by MP3 umelo, tak to mas jednoduchy. Koupis jakykoliv radio a das ho do redukce... jak to vypada je uz vec jinaPepe píše:Já uvažuju o koupi E46 a poslouchám jen MP3 a jak tak tohle čtu, tak koukám, že si pěkně užiju, než seženu něco na MP3 do E46. kazety jsou pro mě dávnou minulostí.![]()
P.S. Pri dnesni cene cd medii neni problem mp3 vypalovat na cd... delam to taky tak

-
- Kontaktovat uživatele:
jj, v e46 origo, uz to pusobi trosicku jinak, nez origo v e36.adam píše:ono je taky rozdil origo v e36 a v e46... ale pokud ti o to nejde, tak nemas problemPepe píše:jj, mě ani tak nejde o to, jak to vypadá, samozřejmě že origo je hezčí, ale v E36 taky nemám origo a nijak mi to nevadí.
v e46 je to udelane jakoby komplet s ovladanim topeni, ventilatoru a klimy a pokud by jsi vyndal origo radio, zcela urcite by jsi narusil celkovy vhled. A i celkove oranzove podsviceni tohoto kompletu pusobi velice pekne a byla by skoda to znicit

moje slovampacket píše:jj, v e46 origo, uz to pusobi trosicku jinak, nez origo v e36.adam píše:ono je taky rozdil origo v e36 a v e46... ale pokud ti o to nejde, tak nemas problemPepe píše:jj, mě ani tak nejde o to, jak to vypadá, samozřejmě že origo je hezčí, ale v E36 taky nemám origo a nijak mi to nevadí.
v e46 je to udelane jakoby komplet s ovladanim topeni, ventilatoru a klimy a pokud by jsi vyndal origo radio, zcela urcite by jsi narusil celkovy vhled. A i celkove oranzove podsviceni tohoto kompletu pusobi velice pekne a byla by skoda to znicit![]()

MP3 v E46
NO ja to taky sondoval a resil.
Origo changer ti nepojede jen tak s nejakym autoradiem - to zaprvy.Dalsi vec je pripojeni apod. proste to je vsechno na levacku a rozhodne ti to ani nikdo nerekne,zda ten changer pojede trebas s radiem SONY
Co vim,meli by byt Origo do E46 autoradia na CD a to:
Business CD - to je tusim Alpina a mozna nektere jeste byli Philips,ale to uz bych kecal. Ja mam Alpinu
Pak je verze BMW Proffesional - to umi MP3,ale v CZ a vubec obecne trebas i na ebayi nesehnatelne, i kdyz ted tam jedno vidim
==
Osobne to resim tak,ze MP3 smahnu jao audio CD na RW, to normalne Origo sezere a po case smazu
No a to Neorigo radio - staci koupit redukci BMW-ISO, pak ramecek do E46, pripadne redukci na antenu - vypada to celkove desne v E46,ale mate MP3
NO ja to taky sondoval a resil.
Origo changer ti nepojede jen tak s nejakym autoradiem - to zaprvy.Dalsi vec je pripojeni apod. proste to je vsechno na levacku a rozhodne ti to ani nikdo nerekne,zda ten changer pojede trebas s radiem SONY
Co vim,meli by byt Origo do E46 autoradia na CD a to:
Business CD - to je tusim Alpina a mozna nektere jeste byli Philips,ale to uz bych kecal. Ja mam Alpinu
Pak je verze BMW Proffesional - to umi MP3,ale v CZ a vubec obecne trebas i na ebayi nesehnatelne, i kdyz ted tam jedno vidim
==
Osobne to resim tak,ze MP3 smahnu jao audio CD na RW, to normalne Origo sezere a po case smazu
No a to Neorigo radio - staci koupit redukci BMW-ISO, pak ramecek do E46, pripadne redukci na antenu - vypada to celkove desne v E46,ale mate MP3