Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Jaké by jste doporučili radio do E46 do 8tis. ?

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
320Miafie

#1 Příspěvek od 320Miafie »

Ahoj, jaké by jste mi doporučili autorádio do E46 ´98, mám tam teď radio s MG + changer na CD , vše orig BMW, chtěl bych dokoupit jen radio , nejlépe s podporou MP3,ale to už je asi dnes samozřejmost, že, no ale tak aby mi tam zůstal ten changer na ty cd.. Díky za radu...
320Miafie

#2 Příspěvek od 320Miafie »

Nebo mám prodat komplet celý originál radio i s changerem a koupit vše nové ??
margos
Klubové ID: 53
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od margos »

pokud tam das jine radio nez origo tak mam tuseni ze nebude s tim changerem na cd spolupracovat.. jedine spis jestli neexistuje origo changer na mp3, ten zpetne bude umet i prehravat cd, cd-r, ale nevim jestli do e46 nekdo neco takovyho delal...
3nge
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od 3nge »

Tak me bylo v bmw receno ze do e46 se nikdy zadny radio ktery umi mp3 nedelalo.
mpacket
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od mpacket »

... no a narvat tam neoriginalní rádio CD, nebo MP3 to uz je jedno, tak to musi byt katastrofa 8O , nejak si to nedokazu predstavit... :?
320Miafie

#6 Příspěvek od 320Miafie »

No originál je originál,ale v jedom obchodě mi říkali, že se dá téměř ke každém značkovému radiu koupit korekce, která vlastně vyplní tu mezeru co vznikne po namontování jiného radia. No zatím to nechám, kdyžtak mrknu někde na netu jestli jsou nějaký fotky E46 s jiným radiem...
mpacket
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od mpacket »

320Miafie píše:No originál je originál,ale v jedom obchodě mi říkali, že se dá téměř ke každém značkovému radiu koupit korekce, která vlastně vyplní tu mezeru co vznikne po namontování jiného radia. No zatím to nechám, kdyžtak mrknu někde na netu jestli jsou nějaký fotky E46 s jiným radiem...
mno ano, original, je original. Do E46 se delaly jeste radia s CD.Nektere e46 maji bud radio BMW origo s kazetou a nemaji BMW CD changer, nekteré e46 maji radio s kazetou a v kufru BMW CD changer a nektere e46 maji jen BMW radio s CD a nemaji v kufru origo BMW CD changer.O jine kombinaci nevim,ale u novych, tak 2003-2004 je to asi reseno jinak, pokud to ma TV s navigaci - nevim nevidel jsem.Jel jsem v nove rade 3 e90 s TV DVD- navigaci a tam je to zase neco jineho.
Ale pokud tam mas origo kazetu + CD menic origo v kastliku v kufru, tak bud jen rad.Ja tady v sekci " koupim " chtel predbezne koupit BMW CD radio, protoze jsem mel vyhlidnutou e46 a mela je radio na kazetu a ja nemam doma uz par let jedinou kazetu.
Nakonec jsem mel stesti, jeste na novejsi a vybavenejsi e46 a ta ma kazetu a origo CD menic..
Byt tebou, asi bych nic nebastlil rameckama na neorigo radio.
320Miafie

#8 Příspěvek od 320Miafie »

OK, vyřešeno, kašlu na to. Jinak pokud můžu doporučit něco k lepšímu poslechu hudby za super peníze , tak mrknětě na http://www.dexon.cz, koupil jsem od nich 2k zesilovač a subwoofer, no a každej koho svezu, tak říká, že zvuk je téměř dokonalej...
Pepe

#9 Příspěvek od Pepe »

Já uvažuju o koupi E46 a poslouchám jen MP3 a jak tak tohle čtu, tak koukám, že si pěkně užiju, než seženu něco na MP3 do E46. kazety jsou pro mě dávnou minulostí. :(
adam
Klubové ID: 155

#10 Příspěvek od adam »

Pepe píše:Já uvažuju o koupi E46 a poslouchám jen MP3 a jak tak tohle čtu, tak koukám, že si pěkně užiju, než seženu něco na MP3 do E46. kazety jsou pro mě dávnou minulostí. :(
no jestli musis mit MP3 a do e46 se nedelalo origo radio, co by MP3 umelo, tak to mas jednoduchy. Koupis jakykoliv radio a das ho do redukce... jak to vypada je uz vec jina :?
adam

#11 Příspěvek od adam »

Pepe píše:Já uvažuju o koupi E46 a poslouchám jen MP3 a jak tak tohle čtu, tak koukám, že si pěkně užiju, než seženu něco na MP3 do E46. kazety jsou pro mě dávnou minulostí. :(
no jestli musis mit MP3 a do e46 se nedelalo origo radio, co by MP3 umelo, tak to mas jednoduchy. Koupis jakykoliv radio a das ho do redukce... jak to vypada je uz vec jina :?

P.S. Pri dnesni cene cd medii neni problem mp3 vypalovat na cd... delam to taky tak
mpacket
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od mpacket »

adam píše:

P.S. Pri dnesni cene cd medii neni problem mp3 vypalovat na cd... delam to taky tak
asi tak nejak, pokud mas PC a v nem zalohovany MP3, tak nevidim problem, koupit CD-R a vypalit to.A az te to omrzi, nebo se to poskrabe, tak to zahodis a vypalis za 8,- kc znovu.A pokud mas CD menic, tak je to na pohodu, naladujes CD a jedes :D
Pepe

#13 Příspěvek od Pepe »

jj, mě ani tak nejde o to, jak to vypadá, samozřejmě že origo je hezčí, ale v E36 taky nemám origo a nijak mi to nevadí.
adam

#14 Příspěvek od adam »

Pepe píše:jj, mě ani tak nejde o to, jak to vypadá, samozřejmě že origo je hezčí, ale v E36 taky nemám origo a nijak mi to nevadí.
ono je taky rozdil origo v e36 a v e46... ale pokud ti o to nejde, tak nemas problem :wink:
mpacket
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvek od mpacket »

adam píše:
Pepe píše:jj, mě ani tak nejde o to, jak to vypadá, samozřejmě že origo je hezčí, ale v E36 taky nemám origo a nijak mi to nevadí.
ono je taky rozdil origo v e36 a v e46... ale pokud ti o to nejde, tak nemas problem :wink:
jj, v e46 origo, uz to pusobi trosicku jinak, nez origo v e36.
v e46 je to udelane jakoby komplet s ovladanim topeni, ventilatoru a klimy a pokud by jsi vyndal origo radio, zcela urcite by jsi narusil celkovy vhled. A i celkove oranzove podsviceni tohoto kompletu pusobi velice pekne a byla by skoda to znicit :D 8)
adam

#16 Příspěvek od adam »

mpacket píše:
adam píše:
jj, v e46 origo, uz to pusobi trosicku jinak, nez origo v e36.
v e46 je to udelane jakoby komplet s ovladanim topeni, ventilatoru a klimy a pokud by jsi vyndal origo radio, zcela urcite by jsi narusil celkovy vhled. A i celkove oranzove podsviceni tohoto kompletu pusobi velice pekne a byla by skoda to znicit :D 8)
moje slova :)
Toydolls

#17 Příspěvek od Toydolls »

MP3 v E46

NO ja to taky sondoval a resil.
Origo changer ti nepojede jen tak s nejakym autoradiem - to zaprvy.Dalsi vec je pripojeni apod. proste to je vsechno na levacku a rozhodne ti to ani nikdo nerekne,zda ten changer pojede trebas s radiem SONY

Co vim,meli by byt Origo do E46 autoradia na CD a to:

Business CD - to je tusim Alpina a mozna nektere jeste byli Philips,ale to uz bych kecal. Ja mam Alpinu

Pak je verze BMW Proffesional - to umi MP3,ale v CZ a vubec obecne trebas i na ebayi nesehnatelne, i kdyz ted tam jedno vidim

==
Osobne to resim tak,ze MP3 smahnu jao audio CD na RW, to normalne Origo sezere a po case smazu

No a to Neorigo radio - staci koupit redukci BMW-ISO, pak ramecek do E46, pripadne redukci na antenu - vypada to celkove desne v E46,ale mate MP3 :?
Odpovědět