objednal jsem si novy sportovni vyfuk .
http://www.autofam.cz/products/index.ph ... D=539-3014 Ted mi automechanik rozmlouva, abych si ho na auto vubec daval.Pry na diesel potrebuji original, aby vse klapalo,tak jak ma.Dalsi mi zase říká, ze to je bez problemu. Mam bmw E46 320d rok vyroby 2000. Tak jsem se chtel zeptat,jak to s univerzalnimi vyfuky vůbec je.
..od firmy KM bych dal tak akorát koncovky, ale ne nikdy jejich tlumič .Pokud Ti jde jen o vzhled a zadní tlumič je o.k. Tak dej pryč jen ty koncovky zahlé dolu a nech si navařit takové koncovky jaké se Ti líbí....
na dieselu snad nelze ladit zvuk zadni koncovkou ne ? tim to akorat rozeseres, vubec na to radsi nesahej pokud je v poradku, chytre nemecke hlavicky to maj dobre spocitane
turbo se urcite nerozesere, neni duvod, krome toho ten tlumic co by tam mel jit misto originalniho by mel mit minimalne stejnej nebo vetsi pruchod, u preplnovanejch motoru je nejaky zpetny odpor k nicemu.
A ze sportovni tlumic nedela u diesla zvuk je blbost, stacilo si poslechnout lukasovo stare TDso.
Jinak ten KM tlumic je hlucnejsi a vydrzi tak max rok mozna dva roky nez se ten obsah vysype ven
skautik píše:turbo se urcite nerozesere, neni duvod, krome toho ten tlumic co by tam mel jit misto originalniho by mel mit minimalne stejnej nebo vetsi pruchod, u preplnovanejch motoru je nejaky zpetny odpor k nicemu. A ze sportovni tlumic nedela u diesla zvuk je blbost, stacilo si poslechnout lukasovo stare TDso.
Jinak ten KM tlumic je hlucnejsi a vydrzi tak max rok mozna dva roky nez se ten obsah vysype ven
tenhle tlumic ma prave mensi pruchod , nez je vstup do toho originalniho myslel jsem ze originalni tlumic (zvlast u dieselu ) je presne "usitej" na konkretni motor, a ze tedy neni dobry tam davat jakejkoliv univerzalni jinej tlumic....
U výfuku platí pravidlo, že směrem dozadu od hlavy se celkový přůřez trubek má zvětšovat, nikdy se nemá zmenšovat(leda že by tím chtěl někdo dusit motor).