Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

320d novy vyfuk

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
Revy

#1 Příspěvek od Revy »

objednal jsem si novy sportovni vyfuk .
http://www.autofam.cz/products/index.ph ... D=539-3014
Ted mi automechanik rozmlouva, abych si ho na auto vubec daval.Pry na diesel potrebuji original, aby vse klapalo,tak jak ma.Dalsi mi zase říká, ze to je bez problemu. Mam bmw E46 320d rok vyroby 2000. Tak jsem se chtel zeptat,jak to s univerzalnimi vyfuky vůbec je.
Hanz Člen Klubu
Člen Klubu

#2 Příspěvek od Hanz Člen Klubu »

je fakt, ze takovouhle s+acku bych si tam nedal... mas origo KO nebo jen chces tunit?
“Ability is what you're capable of doing.”
Revy

#3 Příspěvek od Revy »

sice nevim co je originalni KO :oops: ale na aute je vse originalni, chci vylepsit vzhled, nelibi se mi ten vyfuk ohnutej dolu..
michal

#4 Příspěvek od michal »

Revy píše:sice nevim co je originalni KO :oops: ale na aute je vse originalni, chci vylepsit vzhled, nelibi se mi ten vyfuk ohnutej dolu..

tak ten kokot ohnutej dolu se mi taky nelibyl :lol: a vyresil jsem to tak,ze jsem ho urezal a navaril primo na tlumic oval DTM koncovku :)

jen zadni tlumic nic neresi(zvuk se temer nezmeni,vykon uz vubec ne),ten origo je urcite skoda rezat,kor kdyz je jako novej :!:
Speedy Čestný člen
Čestný člen

#5 Příspěvek od Speedy Čestný člen »

Revy píše:sice nevim co je originalni KO :oops: ale na aute je vse originalni, chci vylepsit vzhled, nelibi se mi ten vyfuk ohnutej dolu..

KO je jakom totálně mrtvej nebo-li na vyhození :lol:
Revy

#6 Příspěvek od Revy »

jen zadni tlumic nic neresi(zvuk se temer nezmeni,vykon uz vubec ne),ten origo je urcite skoda rezat,kor kdyz je jako novej :!:[/quote]

neslo mi ani o to zvysovat vykon, ale bylo mi receno, ze jinym tlumicem muzu oddelat turbo atd...., a ze auto nepojede, tak jak ma.
Revy

#7 Příspěvek od Revy »

KO je jakom totálně mrtvej nebo-li na vyhození :lol:[/quote]

aha :D :D tak origo je uplne OK
Slid

#8 Příspěvek od Slid »

..od firmy KM bych dal tak akorát koncovky, ale ne nikdy jejich tlumič :roll: .Pokud Ti jde jen o vzhled a zadní tlumič je o.k. Tak dej pryč jen ty koncovky zahlé dolu a nech si navařit takové koncovky jaké se Ti líbí....
Hitman
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od Hitman »

na dieselu snad nelze ladit zvuk zadni koncovkou ne ? tim to akorat rozeseres, vubec na to radsi nesahej pokud je v poradku, chytre nemecke hlavicky to maj dobre spocitane 8)
Slid

#10 Příspěvek od Slid »

.....on nechce ladit, jemu jde jen o vhled a koncovkou nic neskazí!! :wink:
Revy

#11 Příspěvek od Revy »

Slid píše:.....on nechce ladit, jemu jde jen o vhled a koncovkou nic neskazí!! :wink:

jasny, jde mi hlavne o vzhled :) ... jsou ohnuty koncovky u dieselu kvuli smradu?
Hitman
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od Hitman »

aha tak to jo, ten kovovej konec nic neposere akorat mozna bude mit vic zacouzenou prdel :)
Slid

#13 Příspěvek od Slid »

Když dáš rovnou nebo dvě rovný tak bude vše o.k. a nic začuzený nebudeš mít.. :) já bych si na diesla DTM nedal ikdyž třeba nečudí..... :wink:
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od RuDoSh »

Revy píše:
Slid píše:.....on nechce ladit, jemu jde jen o vhled a koncovkou nic neskazí!! :wink:

jasny, jde mi hlavne o vzhled :) ... jsou ohnuty koncovky u dieselu kvuli smradu?

ne kvuli smradu, ale kvuli kouri.... kdyz je to ohnute dolu tak se tim nespini auto :-)
skautik Čestný člen
Čestný člen

#15 Příspěvek od skautik Čestný člen »

turbo se urcite nerozesere, neni duvod, krome toho ten tlumic co by tam mel jit misto originalniho by mel mit minimalne stejnej nebo vetsi pruchod, u preplnovanejch motoru je nejaky zpetny odpor k nicemu.
A ze sportovni tlumic nedela u diesla zvuk je blbost, stacilo si poslechnout lukasovo stare TDso.

Jinak ten KM tlumic je hlucnejsi a vydrzi tak max rok mozna dva roky nez se ten obsah vysype ven :)
Revy

#16 Příspěvek od Revy »

skautik píše:turbo se urcite nerozesere, neni duvod, krome toho ten tlumic co by tam mel jit misto originalniho by mel mit minimalne stejnej nebo vetsi pruchod, u preplnovanejch motoru je nejaky zpetny odpor k nicemu.
A ze sportovni tlumic nedela u diesla zvuk je blbost, stacilo si poslechnout lukasovo stare TDso.

Jinak ten KM tlumic je hlucnejsi a vydrzi tak max rok mozna dva roky nez se ten obsah vysype ven :)

tenhle tlumic ma prave mensi pruchod , nez je vstup do toho originalniho :(
myslel jsem ze originalni tlumic (zvlast u dieselu ) je presne "usitej" na konkretni motor, a ze tedy neni dobry tam davat jakejkoliv univerzalni jinej tlumic....
Speedy Čestný člen
Čestný člen

#17 Příspěvek od Speedy Čestný člen »

U výfuku platí pravidlo, že směrem dozadu od hlavy se celkový přůřez trubek má zvětšovat, nikdy se nemá zmenšovat(leda že by tím chtěl někdo dusit motor).
Slid

#18 Příspěvek od Slid »

....Přesně tak jak napsal Speedy a pokud vím tak KM má průměr někde kolem 50mm ten je tak na Filcku a ne na Bawo.....
Odpovědět