dikec...
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
	vybava v TDeSu
- 
				mpacket
 - Kontaktovat uživatele:

Presne tak:-)))M3maniac píše:Noé ono to je mrtvej motor i v manuálu myslíma když tam nacpeš full výbavu tak to snad ani neuvezeš
fakt dobrá volba
ja se jel podivat na 1997 TDS, vybava hodne dobra,4x el. okna,digiklima,BC,kuze,el.sedadla, 4x airbag,manual.
Ale hosi, to vubec nejelo, ja s tim malem nepredjel citroen BX 1.4i....
- 
				psena
 - Klubové ID: 58
 - Kontaktovat uživatele:

Kdyz me ted jeden pan v bazaru v Praglu, rikal, ze ma dve TDS jedno s chipem jedno bez a s obema kdyz jede dalnici z ostra ma 12 litru...tak vazne nechapu proc to lidi jeste kupujou..Ja kdyz jedu po dalnici 160-200 tak 11-12.Ale je fakt, ze za pomalejsi jizdy se s TDS da usetrit, protoze me to zere tak nejak porad stejne.....

pravda, dalnice z ostra je pro mou nadrz zhoubna..ja diky chipu a kratsimu diferaku nemam problem i za 14 (kdyz se nenecham predjizdet..cca 170-210)psena píše:Kdyz me ted jeden pan v bazaru v Praglu, rikal, ze ma dve TDS jedno s chipem jedno bez a s obema kdyz jede dalnici z ostra ma 12 litru...tak vazne nechapu proc to lidi jeste kupujou..Ja kdyz jedu po dalnici 160-200 tak 11-12.Ale je fakt, ze za pomalejsi jizdy se s TDS da usetrit, protoze me to zere tak nejak porad stejne.....
- 
				Anonymous

jo, to je, ale taky se nesvezes jako s benzinem... TDs jsem chvili mel a nechtel bych ho ani omylem (asi jsem od nej cekal vic, nez lidi v tom 91 nebo kdy ten skvost vyjel)Luky píše:No ja mam 325TDS r.v. 1993 a mozem povedat ze dialnica 140 6,0-6,5l/100km neviem co by to urobilo s chipom ale rozdiel od benzinu to urcite je.
“Ability is what you're capable of doing.”

- 
				RedBaron
 - Klubové ID: 178
 - Kontaktovat uživatele:

To jsou dost žalostné výsledky, když M5 a 540i zvládají dálniční sprinty v podstatně jiném stylu za 13-14 litrů.Martinéz píše:pravda, dalnice z ostra je pro mou nadrz zhoubna..ja diky chipu a kratsimu diferaku nemam problem i za 14 (kdyz se nenecham predjizdet..cca 170-210)psena píše:Kdyz me ted jeden pan v bazaru v Praglu, rikal, ze ma dve TDS jedno s chipem jedno bez a s obema kdyz jede dalnici z ostra ma 12 litru...tak vazne nechapu proc to lidi jeste kupujou..Ja kdyz jedu po dalnici 160-200 tak 11-12.Ale je fakt, ze za pomalejsi jizdy se s TDS da usetrit, protoze me to zere tak nejak porad stejne.....
to asi joRedBaron píše:To jsou dost žalostné výsledky, když M5 a 540i zvládají dálniční sprinty v podstatně jiném stylu za 13-14 litrů.Martinéz píše:pravda, dalnice z ostra je pro mou nadrz zhoubna..ja diky chipu a kratsimu diferaku nemam problem i za 14 (kdyz se nenecham predjizdet..cca 170-210)psena píše:Kdyz me ted jeden pan v bazaru v Praglu, rikal, ze ma dve TDS jedno s chipem jedno bez a s obema kdyz jede dalnici z ostra ma 12 litru...tak vazne nechapu proc to lidi jeste kupujou..Ja kdyz jedu po dalnici 160-200 tak 11-12.Ale je fakt, ze za pomalejsi jizdy se s TDS da usetrit, protoze me to zere tak nejak porad stejne.....
ted v zime, vetsinou mesto, praskla hadice od turba, bez chipu, vetsinou mesto ujedu v prumeru za 20l nafty 310km
minimalne jednou tydne zkousim jestli se ta hadice nahodou sama nevymenila, ale jinak jezdim klobouka take proto, ze se ten motor nestaci za celej den poradne prohrat
Jestli se rad rejpes v aute hups s nim na rampu ze spodu vydelat hadici od turba ja sem ji potrel jakymsi spesl lepidlem co zgumovati pouzil dve stribrny pasky a jezdim v poho do dnes prasklina byla tak 5 cm.Co manualy???skautik píše:to asi joRedBaron píše:To jsou dost žalostné výsledky, když M5 a 540i zvládají dálniční sprinty v podstatně jiném stylu za 13-14 litrů.Martinéz píše: pravda, dalnice z ostra je pro mou nadrz zhoubna..ja diky chipu a kratsimu diferaku nemam problem i za 14 (kdyz se nenecham predjizdet..cca 170-210)ale ne vsichni jezdi denne po dalnici
ted v zime, vetsinou mesto, praskla hadice od turba, bez chipu, vetsinou mesto ujedu v prumeru za 20l nafty 310km
minimalne jednou tydne zkousim jestli se ta hadice nahodou sama nevymenila, ale jinak jezdim klobouka take proto, ze se ten motor nestaci za celej den poradne prohrat(
No právě to nikdo nepochopí že s emkem jedu když chcu za 9lRedBaron píše:To jsou dost žalostné výsledky, když M5 a 540i zvládají dálniční sprinty v podstatně jiném stylu za 13-14 litrů.Martinéz píše:pravda, dalnice z ostra je pro mou nadrz zhoubna..ja diky chipu a kratsimu diferaku nemam problem i za 14 (kdyz se nenecham predjizdet..cca 170-210)psena píše:Kdyz me ted jeden pan v bazaru v Praglu, rikal, ze ma dve TDS jedno s chipem jedno bez a s obema kdyz jede dalnici z ostra ma 12 litru...tak vazne nechapu proc to lidi jeste kupujou..Ja kdyz jedu po dalnici 160-200 tak 11-12.Ale je fakt, ze za pomalejsi jizdy se s TDS da usetrit, protoze me to zere tak nejak porad stejne.....
to jsem delal, drzelo to tak do 3k/otDande píše:Jestli se rad rejpes v aute hups s nim na rampu ze spodu vydelat hadici od turba ja sem ji potrel jakymsi spesl lepidlem co zgumovati pouzil dve stribrny pasky a jezdim v poho do dnes prasklina byla tak 5 cm.Co manualy???skautik píše:to asi joRedBaron píše: To jsou dost žalostné výsledky, když M5 a 540i zvládají dálniční sprinty v podstatně jiném stylu za 13-14 litrů.ale ne vsichni jezdi denne po dalnici
minimalne jednou tydne zkousim jestli se ta hadice nahodou sama nevymenila, ale jinak jezdim klobouka take proto, ze se ten motor nestaci za celej den poradne prohrat(
manualy mam nachystane uz asi 2mesice, jen na to vzdy zapomenu