Jawak píše:Speedy píše:Pokud to má vanos, tak to vypada na dobrou koupi. Ale nevanos s cipem, to bude chlastat jak tank.
VaNoS ta 325ka určitě nemá, já měl 07 a 08/1992 a žádná ho neměla.
S kvalitním čipem to žere o litr míň, ale žádná sláva... Pozor na přetáčení přes 6500 u/min!!! Já uměl jezdit za 14 město, 10-11 dálnice a to jsem to nijak nešetřil, Autobahnraser růlzz

To by mne zajimalo, kdo vymyslel tenhle haluz, že s chipem, který zvyšuje výkon, motor chlastá míň. Kua, chlapi, zamyslete se, když chci ten výkon u nepřeplňovanýho benzína zvýšit, tak to musím něčím naplnit. A nejde to jinak, než vstřikem většího množství benálu(nic jiného jednotka udělat neumí). Navíc, proč by výrobce auta dělal úmyslně čipy, které maj vyšší spotřebu???? Je jasný, že výrobce hledá kompromis mezi spotřebou, výkonem a exhalacemi a asi neudělá čip, který splní emisní normy, bude mít menší výkon a větší spotřebu. Spíš to bude tak, že bude mít nižší spotřebu, nižší výkon a splní emise.
Spotřeba může klesnou jedině tak, že zlepšíš účinost motoru(např. zlepšením průchodu směsi v kanálech hlavy, zvýšením komprese, zlepšením výplachu válců, lepším časováním vaček atd) a to rozhodně nebude tak, že zhoršíš stechiometrický poměr směsi!!! Dneska se motory nevyrábí jako za času Š120, kde museli hledět na cenu, tak nějaké větší piplání s nastavením motoru nebylo možné.