Velkej BC , dotaz
-
M3maniac
- Čestný člen
- Klubové ID: 76
-
M3maniac
- Čestný člen
-
Lukas H.
- Čestný člen
- Klubové ID: 3
-
M3maniac
- Čestný člen
Kámo a vypadám na někoho kdo by to dal těm zlodějům co si řeknou 10k za práci na jedenu šichtu?Lukas H. píše:Ja jsem se na to ptal v Autecu a rekli mi 10k bez compu, museji se pry natahat draty a cidla...
-
Speedy
- Čestný člen
- Klubové ID: 51
-
Pyron
- Klubové ID: 367
-
cabadaj
- Klubové ID: 68
-
M3maniac
- Čestný člen
-
LOPOLO
- Čestný člen
- Klubové ID: 1
-
cabadaj
-
Speedy
- Čestný člen
-
LOPOLO
- Čestný člen
mno nevim .. velkej BC ma hromady cidel a kabelaze ( je tam hromada skrytejch funkci po odemceni a hodne z nich ma pravdepodobne i vlastni cidlo ) .. tipnul bych si ze to uplne easy nebude a proto rikam, ze kdyz ho chces, kup auto s tim. Sam jsem mel auto bez pro me chteny vybavy a nakonec si rek, ze bude nejlepsi koupit jiny.cabadaj píše:Prosímtě připomeň mi to až budu kupovat další auto .
Chápu že dodělávat klimu je nesmysl ale BC by snad nemusel být takový problém .
PS : myslíš že René má auto bez výbavy ?
-
cabadaj
-
Lukáš
Pokud chceš velkej komp, a ajk rikaj kluci, musi se natahat kabely + čidla, a upřimně řečeno malokterymu elektrikarovi se do toho bude chtit.
co se tyče auteku taky mam jednu fajn zkušenost, chtel sem vymenit simerinky na diferu a rekli mi, že je to prace minimalně na celej den, neli dva.........a cena 16000kč
a kutil tim to mel za hodku a pul cisty prace hotovy, a to mozna prehanim
co se tyče auteku taky mam jednu fajn zkušenost, chtel sem vymenit simerinky na diferu a rekli mi, že je to prace minimalně na celej den, neli dva.........a cena 16000kč
a kutil tim to mel za hodku a pul cisty prace hotovy, a to mozna prehanim
-
Speedy
- Čestný člen
Řekl bych, že dodělat klimu je poloviční ojeb, než ten BC. ale stejně bych ho chtělcabadaj píše:Prosímtě připomeň mi to až budu kupovat další auto .
Chápu že dodělávat klimu je nesmysl ale BC by snad nemusel být takový problém .
PS : myslíš že René má auto bez výbavy ?
Sorry za trochu offtopic.
-
M3maniac
- Čestný člen
Kámo sorry,ale měl jsem u emka jiné priority než BCLOPOLO píše:rada zni .. nekupujte auta bez vybavy!
Jo a vůbec si nemyslím,že je to složitější než klima.... chladič,hadice,trubky,kompresor,komplet elektrika,palubovka dolů,vyměnit celé topení atd..... no jestli by toto obnášel velkej BC tak ho klidně nebudu mít
-
skautik
- Čestný člen
v EBA pdfkach nic neni?M3maniac píše:Kámo sorry,ale měl jsem u emka jiné priority než BCLOPOLO píše:rada zni .. nekupujte auta bez vybavy!já vím,že 90% u nás chce auto v plné náloži a je jim jedno,že to je 3x zpravená totálka ale já bych si to emko koupil i bez klimy a el.sedaček.
Jo a vůbec si nemyslím,že je to složitější než klima.... chladič,hadice,trubky,kompresor,komplet elektrika,palubovka dolů,vyměnit celé topení atd..... no jestli by toto obnášel velkej BC tak ho klidně nebudu mítno uvidíme....
-
LOPOLO
- Čestný člen
Muzes mit Mko s vybavou i bez aniz bys vo svy priority prisel a takovejch, co je jim fuk jestli je to 3x opravena totalka tady pocitam moc nenajdes. Ja bych si Mko bez klimy nikdy nekoupil ( jako uz zadny auto ) a nijak by to nemohlo ohrozit co, ze ho chci pokud mizno nebourany atd.M3maniac píše:Kámo sorry,ale měl jsem u emka jiné priority než BCLOPOLO píše:rada zni .. nekupujte auta bez vybavy!já vím,že 90% u nás chce auto v plné náloži a je jim jedno,že to je 3x zpravená totálka ale já bych si to emko koupil i bez klimy a el.sedaček.
Jo a vůbec si nemyslím,že je to složitější než klima.... chladič,hadice,trubky,kompresor,komplet elektrika,palubovka dolů,vyměnit celé topení atd..... no jestli by toto obnášel velkej BC tak ho klidně nebudu mítno uvidíme....
-
M3maniac
- Čestný člen
M3 se dělalo a i dnes dělá speciélní edice (modely ) bez klimy,já ji tam mít nemusím,nemám to na pohodlí a denní ježdění... je pravda že se to pak lépe prodáva lidem co se budou ukazovat,že maj M3 s digiklimou a el.sedačkama v kůži ,já od toho auta čekám úplně něco jiného.... mi to připomíná řeč ve stylu plná výbava od BpytlíkaLOPOLO píše:Muzes mit Mko s vybavou i bez aniz bys vo svy priority prisel a takovejch, co je jim fuk jestli je to 3x opravena totalka tady pocitam moc nenajdes. Ja bych si Mko bez klimy nikdy nekoupil ( jako uz zadny auto ) a nijak by to nemohlo ohrozit co, ze ho chci pokud mizno nebourany atd.M3maniac píše:Kámo sorry,ale měl jsem u emka jiné priority než BCLOPOLO píše:rada zni .. nekupujte auta bez vybavy!já vím,že 90% u nás chce auto v plné náloži a je jim jedno,že to je 3x zpravená totálka ale já bych si to emko koupil i bez klimy a el.sedaček.
-
LOPOLO
- Čestný člen
Ja te kemo fakt nechapu. Jasne ze CSL muzes mit i bez klimy ale nechapu proc davas digiklimu do rozporu s tim co M3 poskytuje za zazitky. Funu si prece uzijes jak s M3 bez klimy tak s M3 s klimou jen s tim rozdilem, ze nebudes mit zapareny koule kdyz si pojedes zaradit v 30ti stupnovym vedru na vokruh. Pises ze vod auta cekas neco jinyho ... cely je to vo tom ze muzes mit co vod auta cekas + neco navic, ne?M3maniac píše:
M3 se dělalo a i dnes dělá speciélní edice (modely ) bez klimy,já ji tam mít nemusím,nemám to na pohodlí a denní ježdění... je pravda že se to pak lépe prodáva lidem co se budou ukazovat,že maj M3 s digiklimou a el.sedačkama v kůži ,já od toho auta čekám úplně něco jiného.... mi to připomíná řeč ve stylu plná výbava od Bpytlíkajako že BMW bez výbavy není BMW,jasně sedma bez kůže je asi o ničem,ale emko je o něčem jiném...