Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Velkej BC , dotaz

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Zpráva
Autor
M3maniac Čestný člen
Čestný člen
Klubové ID: 76

#1 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

Chlapi nevíte jak velkej je problém předělat malej BC na velkej? docela bych ho tam chtěl .... event. nemá ho někdo někde navíc? Dík.
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#2 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

no tak! poslouchám vaše zkušenosti ! :D
Lukas H. Čestný člen
Čestný člen
Klubové ID: 3

#3 Příspěvek od Lukas H. Čestný člen »

Ja jsem se na to ptal v Autecu a rekli mi 10k bez compu, museji se pry natahat draty a cidla...
N54 PWR
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#4 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

Lukas H. píše:Ja jsem se na to ptal v Autecu a rekli mi 10k bez compu, museji se pry natahat draty a cidla...
Kámo a vypadám na někoho kdo by to dal těm zlodějům co si řeknou 10k za práci na jedenu šichtu? 8O jako nedávno jsem viděl lehce rozbitou 520ku,plně pojízdnou jen 1x airbeg ven a nějaký oděrky světla atd.Řek jsem kámošovi do 80k aby to měl pěkné,víš co řekli v bmw ? 350k!!! bylo mu to jedno má to havar.poj.,ale i tak... včera jsem jel do BMW v olmíku jen pro ujištění mých myšlenek o špatném volnoběhu (myslel jsem ,že je to vanos,ale nevydržel jsem čekat) Byl jsem u toho týpka co Robert vjel do dílný napíchl čtečku a za 3 minuty hotovo... 1071,- Kč :D tomu říkám kšeft :D ale fpoho aspoň teď přesně vím co je třeba(nadstavit vanos ,a on že to není možné aby mi to někdo udělal a já nebojte se jé)... jsou tam ve vanosu 4 ventylky 2sady po 7150,- kč a on hned ,že se tam vymění 2ventylky a že stojej 10k,před půl hodkou mi řekli v autecu 7150,-a já mu říkám že tam jsou ale 4 a on se divil,takže podle něho už 20k...plus práce.... tak jsem mu vysvětlil,že bohužel to řeším jinak,že bych tam nerad nechal dalších x desítek tisíc... takže to jede zatím asi tak jako Robertovi na 70% :( ale v pondělí jde do ruk mýho mechoše,konečně nová spínačka a doufejme,že nebude celej vanos v pí,stojí 51k v autecu ,v olmíku mě řekli 60k plus práce tak nevím jestli tam prostě je plus mínus 9k howno.Na druhé straně je chápu,když tam kupujou auta lidi ve stylu dobrý den ,tady mám 3mega v kufříku,chtěl bych tudle sedmu... :D
Speedy Čestný člen
Čestný člen
Klubové ID: 51

#5 Příspěvek od Speedy Čestný člen »

Jawak snad prodaval velkej BC..

Jinak neví někdo, k čemu je tenhle konektor? Mám ho nezapojený.
Přílohy
konektor.jpg
konektor.jpg (47.71 KiB) Zobrazeno 2047 x
Pyron
Klubové ID: 367
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Pyron »

Napájení wypalowaczky.... 8)
cabadaj
Klubové ID: 68

#7 Příspěvek od cabadaj »

No tak já tady celý žhavý čekám až někdo poradí co s tím BC . Taky by mě to zajímalo
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#8 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

cabadaj píše:No tak já tady celý žhavý čekám až někdo poradí co s tím BC . Taky by mě to zajímalo
já taky,z toho si nic nedělej! :(
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen
Klubové ID: 1

#9 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

rada zni .. nekupujte auta bez vybavy! :-)
cabadaj

#10 Příspěvek od cabadaj »

Prosímtě připomeň mi to až budu kupovat další auto .
Chápu že dodělávat klimu je nesmysl ale BC by snad nemusel být takový problém .
PS : myslíš že René má auto bez výbavy ? :oops:
Speedy Čestný člen
Čestný člen

#11 Příspěvek od Speedy Čestný člen »

LOPOLO píše:rada zni .. nekupujte auta bez vybavy! :-)
Snad příště :oops:
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#12 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

cabadaj píše:Prosímtě připomeň mi to až budu kupovat další auto .
mno nevim .. velkej BC ma hromady cidel a kabelaze ( je tam hromada skrytejch funkci po odemceni a hodne z nich ma pravdepodobne i vlastni cidlo ) .. tipnul bych si ze to uplne easy nebude a proto rikam, ze kdyz ho chces, kup auto s tim. Sam jsem mel auto bez pro me chteny vybavy a nakonec si rek, ze bude nejlepsi koupit jiny.
cabadaj

#13 Příspěvek od cabadaj »

Takhle to zní srozumitelněj . Díky :oha:
Lukáš
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od Lukáš »

Pokud chceš velkej komp, a ajk rikaj kluci, musi se natahat kabely + čidla, a upřimně řečeno malokterymu elektrikarovi se do toho bude chtit.

co se tyče auteku taky mam jednu fajn zkušenost, chtel sem vymenit simerinky na diferu a rekli mi, že je to prace minimalně na celej den, neli dva.........a cena 16000kč :-(

a kutil tim to mel za hodku a pul cisty prace hotovy, a to mozna prehanim :-)
Speedy Čestný člen
Čestný člen

#15 Příspěvek od Speedy Čestný člen »

cabadaj píše:Prosímtě připomeň mi to až budu kupovat další auto .
Řekl bych, že dodělat klimu je poloviční ojeb, než ten BC. ale stejně bych ho chtěl :wink: Nicméně sehnat auto s Bc je v dobrým stavu za rozumný prachy je na dlouhé lokte a proto jsem vzal bez BC a tempomatu a šíbru, ale v dalším autě to vše chci 8)
Sorry za trochu offtopic.
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#16 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

Kámo sorry,ale měl jsem u emka jiné priority než BC :? já vím,že 90% u nás chce auto v plné náloži a je jim jedno,že to je 3x zpravená totálka ale já bych si to emko koupil i bez klimy a el.sedaček.

Jo a vůbec si nemyslím,že je to složitější než klima.... chladič,hadice,trubky,kompresor,komplet elektrika,palubovka dolů,vyměnit celé topení atd..... no jestli by toto obnášel velkej BC tak ho klidně nebudu mít :D no uvidíme....
skautik Čestný člen
Čestný člen

#17 Příspěvek od skautik Čestný člen »

M3maniac píše:
Kámo sorry,ale měl jsem u emka jiné priority než BC :? já vím,že 90% u nás chce auto v plné náloži a je jim jedno,že to je 3x zpravená totálka ale já bych si to emko koupil i bez klimy a el.sedaček.

Jo a vůbec si nemyslím,že je to složitější než klima.... chladič,hadice,trubky,kompresor,komplet elektrika,palubovka dolů,vyměnit celé topení atd..... no jestli by toto obnášel velkej BC tak ho klidně nebudu mít :D no uvidíme....
v EBA pdfkach nic neni?
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#18 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

M3maniac píše:

Muzes mit Mko s vybavou i bez aniz bys vo svy priority prisel a takovejch, co je jim fuk jestli je to 3x opravena totalka tady pocitam moc nenajdes. Ja bych si Mko bez klimy nikdy nekoupil ( jako uz zadny auto ) a nijak by to nemohlo ohrozit co, ze ho chci pokud mizno nebourany atd.
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#19 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

LOPOLO píše:
M3maniac píše:

Muzes mit Mko s vybavou i bez aniz bys vo svy priority prisel a takovejch, co je jim fuk jestli je to 3x opravena totalka tady pocitam moc nenajdes. Ja bych si Mko bez klimy nikdy nekoupil ( jako uz zadny auto ) a nijak by to nemohlo ohrozit co, ze ho chci pokud mizno nebourany atd.
M3 se dělalo a i dnes dělá speciélní edice (modely ) bez klimy,já ji tam mít nemusím,nemám to na pohodlí a denní ježdění... je pravda že se to pak lépe prodáva lidem co se budou ukazovat,že maj M3 s digiklimou a el.sedačkama v kůži ,já od toho auta čekám úplně něco jiného.... mi to připomíná řeč ve stylu plná výbava od Bpytlíka :D jako že BMW bez výbavy není BMW,jasně sedma bez kůže je asi o ničem,ale emko je o něčem jiném...
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#20 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

M3maniac píše:
M3 se dělalo a i dnes dělá speciélní edice (modely ) bez klimy,já ji tam mít nemusím,nemám to na pohodlí a denní ježdění... je pravda že se to pak lépe prodáva lidem co se budou ukazovat,že maj M3 s digiklimou a el.sedačkama v kůži ,já od toho auta čekám úplně něco jiného.... mi to připomíná řeč ve stylu plná výbava od Bpytlíka :D jako že BMW bez výbavy není BMW,jasně sedma bez kůže je asi o ničem,ale emko je o něčem jiném...
Ja te kemo fakt nechapu. Jasne ze CSL muzes mit i bez klimy ale nechapu proc davas digiklimu do rozporu s tim co M3 poskytuje za zazitky. Funu si prece uzijes jak s M3 bez klimy tak s M3 s klimou jen s tim rozdilem, ze nebudes mit zapareny koule kdyz si pojedes zaradit v 30ti stupnovym vedru na vokruh. Pises ze vod auta cekas neco jinyho ... cely je to vo tom ze muzes mit co vod auta cekas + neco navic, ne?
Odpovědět