Čus mám problém s motorem strašně mi poslední dobou klapou ventily připadám si jak v dieselu z 85 roku je to 325i z 92 mám udajně najeto 150 tis ,ale kámoš co má servis i je milovníkem BMW to vidí na 300tis při nejmenším poradte co se vyplatí víc koupit už novější motor s Vanosem něco kolem 95-97rok nebo dát ještě dohromady tenhle starý jsou na něm nějaké upravy od Krámského a proto se ho hned nechci zbavit??
Anonymous píše:Čus mám problém s motorem strašně mi poslední dobou klapou ventily připadám si jak v dieselu z 85 roku je to 325i z 92 mám udajně najeto 150 tis ,ale kámoš co má servis i je milovníkem BMW to vidí na 300tis při nejmenším poradte co se vyplatí víc koupit už novější motor s Vanosem něco kolem 95-97rok nebo dát ještě dohromady tenhle starý jsou na něm nějaké upravy od Krámského a proto se ho hned nechci zbavit??
ten motor musi nalitat pres pul mega
kdyz ma kamarad servis, tak si nech ty vetily seridit, ne?
Nemá tenhle motor náhodou hydroštely? Jako že asi jo, tak jsou asi v prdeli. Takže a? Ti je vymění a pak se uvidí, co dál.... BTW pakliže je tam ostrá vačice, tak to může být hlučnější...
Anonymous píše:Čus mám problém s motorem strašně mi poslední dobou klapou ventily připadám si jak v dieselu z 85 roku je to 325i z 92 mám udajně najeto 150 tis ,ale kámoš co má servis i je milovníkem BMW to vidí na 300tis při nejmenším poradte co se vyplatí víc koupit už novější motor s Vanosem něco kolem 95-97rok nebo dát ještě dohromady tenhle starý jsou na něm nějaké upravy od Krámského a proto se ho hned nechci zbavit??
ten motor musi nalitat pres pul mega
kdyz ma kamarad servis, tak si nech ty vetily seridit, ne?
Tak je jasný,že mu to tam dám,ale jen sem chtěl poradit co bude lepší aby se to díky těm hydroštelum nesralo dál a dál a za kolik se dá sehnat fakt dobrej motor 325i kolem toho 95 výroby je to reálný sehnat tak do 50 tis???Díky.
Různé podiwné zwuky w motoru jsme za mlada řeschili schpetkou pilin do oleje...Takowejch Schkodowek, který přestali klapat a jezdí dodnes je fakt hromada (tento příspjewek nejni prdel )