Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Ventily
-
Anonymous
Čus mám problém s motorem strašně mi poslední dobou klapou ventily připadám si jak v dieselu z 85 roku
je to 325i z 92 mám udajně najeto 150 tis
,ale kámoš co má servis i je milovníkem BMW to vidí na 300tis při nejmenším poradte co se vyplatí víc koupit už novější motor s Vanosem něco kolem 95-97rok nebo dát ještě dohromady tenhle starý jsou na něm nějaké upravy od Krámského a proto se ho hned nechci zbavit??
ten motor musi nalitat pres pul megaAnonymous píše:Čus mám problém s motorem strašně mi poslední dobou klapou ventily připadám si jak v dieselu z 85 rokuje to 325i z 92 mám udajně najeto 150 tis
,ale kámoš co má servis i je milovníkem BMW to vidí na 300tis při nejmenším poradte co se vyplatí víc koupit už novější motor s Vanosem něco kolem 95-97rok nebo dát ještě dohromady tenhle starý jsou na něm nějaké upravy od Krámského a proto se ho hned nechci zbavit??
kdyz ma kamarad servis, tak si nech ty vetily seridit, ne?
-
Anonymous
Tak je jasný,že mu to tam dám,ale jen sem chtěl poradit co bude lepší aby se to díky těm hydroštelum nesralo dál a dál a za kolik se dá sehnat fakt dobrej motor 325i kolem toho 95 výroby je to reálný sehnat tak do 50 tis???Díky.skautik píše:ten motor musi nalitat pres pul megaAnonymous píše:Čus mám problém s motorem strašně mi poslední dobou klapou ventily připadám si jak v dieselu z 85 rokuje to 325i z 92 mám udajně najeto 150 tis
![]()
kdyz ma kamarad servis, tak si nech ty vetily seridit, ne?