Vymenil sem v servisu(neorigo) zadni desticky a porad mi sviti kontrolka opotrebovani.Musi se to nekde vymazat nebo co s tim nevite.Ten kablik je asi dobre zasunutej.V servisu si nevedeli rady ze by neco odeslo?
Dande píše:Vymenil sem v servisu(neorigo) zadni desticky a porad mi sviti kontrolka opotrebovani.Musi se to nekde vymazat nebo co s tim nevite.Ten kablik je asi dobre zasunutej.V servisu si nevedeli rady ze by neco odeslo?
pitoma otazka, a ten kabel k deskam jsi taky dal novej ?
Dande píše:Vymenil sem v servisu(neorigo) zadni desticky a porad mi sviti kontrolka opotrebovani.Musi se to nekde vymazat nebo co s tim nevite.Ten kablik je asi dobre zasunutej.V servisu si nevedeli rady ze by neco odeslo?
Pokud nebyly čidla prodřený nebo tam máš nový, kontrolka většinou zhasne po pár dnech. Někdy se stane, že i po pár týdnech... Bud se může vymazat na diagnostice nebo si počkej a ona zhasne....
Co sem se dival novej kabel by se tam nemel davat jen zasunout starej,neni nijak prodrenej.Takze pockam podle rady a uvidim dik za rady a ty Patras-y moc nechlastej i kdyz toto se oslavit musi vzdycky poradne.
Dande:Pokud jsi měnil destičky až po rozsvícení kontrolky, tak je stoprocentně KO.
Pokud ještě nesvítila tak to znova prohlídni. Třeba už moc nescházelo a hází kontakt.
Brutální způsob je spojit oba drátky, pak snad nic nesvítí.
Jo je to vždy na jednom předním a na jednom zadním kole.
E34 je předek vlevo. Zadek si nepamatuju
Já jsem měnil přední u E34,(Myslím asi před měsícem) a taky stále čekám, jestli to zhasne. Myslel jsem, že to zhasne, až když odpojím baterku, ale svítí to dál. Bude asi čidlo v pr.. A to jsem na něj čuměl asi půl hodiny, když jsem měnil desky a zdálo se mi v poho. Je nějakej způsob, jak to čidlo odzkoušet? Jak to vlastně funguje? Já myslel,že když se desky ošoupou až na čidlo, že se kotoučem spojí kontakty v čidle a dají vědět počítači a ten si to zapamatuje, ale asi to bude jinak. Nevíte někdo? (Jen pro zajímavost.) Až se nsr, tak vyndám tu psr žárovku.
voko21 píše:Já jsem měnil přední u E34,(Myslím asi před měsícem) a taky stále čekám, jestli to zhasne. Myslel jsem, že to zhasne, až když odpojím baterku, ale svítí to dál. Bude asi čidlo v pr.. A to jsem na něj čuměl asi půl hodiny, když jsem měnil desky a zdálo se mi v poho. Je nějakej způsob, jak to čidlo odzkoušet? Jak to vlastně funguje? Já myslel,že když se desky ošoupou až na čidlo, že se kotoučem spojí kontakty v čidle a dají vědět počítači a ten si to zapamatuje, ale asi to bude jinak. Nevíte někdo? (Jen pro zajímavost.) Až se nsr, tak vyndám tu psr žárovku.
Souhlasím- u předku E34 je čidlo vlevo.
je to presne opacne, to se nacekas asi do nekonecna aby ti to nepsalo brake linings tak nesmi bejt cidlo prodreny nebo rozpojeny. Cidlo je holt na jedno pouziti. btw jakou zarovku ? petka to prece pise na pocitac jako sedma...