Stala se mi věc nemilá. Přijdu do garáže, sednu do "Fridricha", otočím klíčem a... NIC! Baterie v čudu! Rád bych s ní něco udělal, ale kde sakra je! Nikdy jsem s tím autem nic nedělal, než si v něm užíval. Poraďte, kde je schovaná baterka? Vím, že vypadám jak ?ulpas, ale fakt jsem jí nenašel.
Anonymous píše: Stala se mi věc nemilá. Přijdu do garáže, sednu do "Fridricha", otočím klíčem a... NIC! Baterie v čudu! Rád bych s ní něco udělal, ale kde sakra je! Nikdy jsem s tím autem nic nedělal, než si v něm užíval. Poraďte, kde je schovaná baterka? Vím, že vypadám jak ?ulpas, ale fakt jsem jí nenašel.
Hehe, nekoukej pod zadni sedadla, tam ji nenajdes Zkus spis otevrit kufr, a vpravo pred zadnim svetlem by mela byt lekarnicka v takovem plastovem stojanku, tak po odklopeni tohodle plastu s lekarnickou by na tebe mela vyjuknout baterka
Anonymous píše: Stala se mi věc nemilá. Přijdu do garáže, sednu do "Fridricha", otočím klíčem a... NIC! Baterie v čudu! Rád bych s ní něco udělal, ale kde sakra je! Nikdy jsem s tím autem nic nedělal, než si v něm užíval. Poraďte, kde je schovaná baterka? Vím, že vypadám jak ?ulpas, ale fakt jsem jí nenašel.
e36ka nemá klasickou baterku,má speciální články nainstalované přímo do alternátoru.....
Taky bych mel dotaz, baterku bych nasel , ale neco sem slysel, ze kdyz ji odpojim a pak zpatky zapojim tak auto hned nenastartuju?? CCa az po 10 minutach prej. (kdyz prej nezadam code na comp, kterej samozrejme neznam ) Co je na tom pravdy?