Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

....zima

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
Anonymous

#1 Příspěvek od Anonymous »

:oops: Stala se mi věc nemilá. Přijdu do garáže, sednu do "Fridricha", otočím klíčem a... NIC! Baterie v čudu! Rád bych s ní něco udělal, ale kde sakra je! Nikdy jsem s tím autem nic nedělal, než si v něm užíval. Poraďte, kde je schovaná baterka? Vím, že vypadám jak ?ulpas, ale fakt jsem jí nenašel.
Anonymous

#2 Příspěvek od Anonymous »

Anonymous píše::oops: Stala se mi věc nemilá. Přijdu do garáže, sednu do "Fridricha", otočím klíčem a... NIC! Baterie v čudu! Rád bych s ní něco udělal, ale kde sakra je! Nikdy jsem s tím autem nic nedělal, než si v něm užíval. Poraďte, kde je schovaná baterka? Vím, že vypadám jak ?ulpas, ale fakt jsem jí nenašel.
Doplňuji - jedná se o 320i z roku 95
RuDoSh
Klubové ID: 5
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od RuDoSh »

nevim jak to je u e36, ale zkus mrknout pod zadni sedadla :)
stealth
Klubové ID: 4
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od stealth »

Hehe, nekoukej pod zadni sedadla, tam ji nenajdes ;-) Zkus spis otevrit kufr, a vpravo pred zadnim svetlem by mela byt lekarnicka v takovem plastovem stojanku, tak po odklopeni tohodle plastu s lekarnickou by na tebe mela vyjuknout baterka :shock:
Francis Výkonná rada
Výkonná rada
Klubové ID: 80
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Francis Výkonná rada »

nevim jak to je u e36, ale zkus mrknout do praveho zadniho podbehu :)

Tak dlouho cucim do ETK a bych se neblamoval az me Stealth predbehl :oops:
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
M3maniac Čestný člen
Čestný člen
Klubové ID: 76

#6 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

Anonymous píše::oops: Stala se mi věc nemilá. Přijdu do garáže, sednu do "Fridricha", otočím klíčem a... NIC! Baterie v čudu! Rád bych s ní něco udělal, ale kde sakra je! Nikdy jsem s tím autem nic nedělal, než si v něm užíval. Poraďte, kde je schovaná baterka? Vím, že vypadám jak ?ulpas, ale fakt jsem jí nenašel.
e36ka nemá klasickou baterku,má speciální články nainstalované přímo do alternátoru..... :shock: :D
Anonymous

#7 Příspěvek od Anonymous »

Taky bych mel dotaz, baterku bych nasel , ale neco sem slysel, ze kdyz ji odpojim a pak zpatky zapojim tak auto hned nenastartuju?? CCa az po 10 minutach prej. (kdyz prej nezadam code na comp, kterej samozrejme neznam :) ) Co je na tom pravdy?
darmon
Klubové ID: 91
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od darmon »

je to pravda, proto si nejdriv zakoduj pocitac a pak odpoj baterku a po pripojeni opet odkoduj a jedes hned
tomhrb
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od tomhrb »

No a jak si ho mam zakodovat kdyz ten code neznam? Nebo jak se to dela? Tam nabastlim ten code jak?
Jawak Člen Klubu
Člen Klubu
Klubové ID: 125
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od Jawak Člen Klubu »

tomhrb píše:No a jak si ho mam zakodovat kdyz ten code neznam? Nebo jak se to dela? Tam nabastlim ten code jak?
To je právě to, na co nikdo nedokáže odpovědět :)
Odpovědět