Kdyz jedu po dalnici 200 a vic nebo kdyz tomu davam max coud, viz okruh v Brne, tak se mi rucicka posune na tu prvni carku za pulkou... Nikdy to nedelalo, ani v tech nevetsich vedrech, mam podezreni na to ze blbe otvira termostat... Ma nekdo nejaky jiny napad?
Myslim, že při plnym zatížení je ručička na3/4uplně normální.Mám to taky tak.Po městě a při normální jízdě 1/2 a při plnym čoudu 3/4.Jak to neleze dál, tak je to o.k.:drive: :devil2: :drive2:
Originál zaslal Staley Myslim, že při plnym zatížení je ručička na3/4uplně normální.Mám to taky tak.Po městě a při normální jízdě 1/2 a při plnym čoudu 3/4.Jak to neleze dál, tak je to o.k.:drive: :devil2: :drive2:
No to mi prijde jako blbost, u kazdyho Bawa jsem mel vzdycky rucicku presne v pulce a jak vylezla vejs bylo neco v prdeli... To TDSo pak i prestava tahnout... Kdyz spadne je to zase ok...
Teď mě napadá, že by to taky mohla bejt visk.spojka na vrtuli.Jak ta začne blbě fachat,může se to přehřejvat, no a pak se mu prostě nechce do plnejch..:dunno: :dunno:
Originál zaslal Staley Teď mě napadá, že by to taky mohla bejt visk.spojka na vrtuli.Jak ta začne blbě fachat,může se to přehřejvat, no a pak se mu prostě nechce do plnejch..:dunno: :dunno:
Jo ale visk. spojka ti pomuze tak v kolone, ale ne pri 200, to by se melo uchladit samo...
Originál zaslal Lukas H. No to mi prijde jako blbost, u kazdyho Bawa jsem mel vzdycky rucicku presne v pulce a jak vylezla vejs bylo neco v prdeli... To TDSo pak i prestava tahnout... Kdyz spadne je to zase ok...
souhlas .. ja sem nikdy nemel ani u jednoho auta rucicku vejs nez presne v pulce.
Kamos mel problemy s teplotou u dieslu ( nissan primera ) a neresil to. Taky se mu na dalnici pri vetsi zatezi zvedala teplota a kdyz zpomalil, tak sla na normal. Nedela ti to nahodou to samy? Nakonec zjistil, ze jeden z chladicich kanalku v motoru ( nebo jak se to menuje) je nejakej divnej a pravdepodobne se mu dostava voda az priliz blizko valce nebo mozna i primo do nej (po case se mu valil z vejfuku bilej dejm) a protoze slo jen vo jeden valec - respektive jedno misto, teplota nestoupala tak radikalne. Zkratka, to auto to stacilo uchladit .. ale bylo to cim dal horsi a nakonec musel nechat rozebrat motor a nechat to zavarit nebo co.
No taky bych řek, že by to mohlo bejt načnutý těsnění nebo hlava. Ale zase něco podobnýho jsem zažil u 735i (zase to byl ale benzín). Když se jelo pomalu, tak do 130, pohoda, ale jak se to přišláplo tak se teplota zvedala nahoru. Po asi pěti návštěvách Autecu, kde se měnilo těsnění hlava a furt to nepomáhalo, zjistili u Krotila, že je totálně ucpanej chladič. Výměna vše vyřešila. No to jen pro inspiraci řešení problému.
Originál zaslal stealth tyvoe, v nedeli sme sli po zizkove, a nakej borec mel v masce napasovanyho mumifikovanyho vrabce ... takhle rychle jsem jeste nikdy nejel ...
kdyz jsem na R7 koupil u kladna bazanta, tak jsem s nimjezdil v masce celej den po praze.