Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
DSC svítí OFF
- soukupadam
- soukupadam
základ je diag. Čidla ABS jsou tou nejjednodušší variantou. V opačném případě viz.
http://bmwklub.cz/modules.php?name=Foru ... dsc+oprava
http://bmwklub.cz/modules.php?name=Foru ... dsc+oprava
-
e155
- Klubové ID: 3041
Řešil jsem to stejný před měsícem. Diagnostika ukazovala pravé zadní čidlo ABS, ale když se strany prohodily, tak ukazovala pořád pravé. Takže ve výsledku byla v háji jednotka. Uvidíš, snad to je jen čidlo. Pokud jednotka, tak máš předpokládám tu s koncovým číslem 002. Hůře se shání, mé stála kolem 3000.
- soukupadam
Pokud by to byl náhodný problém, tak by to bylo fajn. Obávám se ale, že to bude mít stejný vývoj jako v ostatních případech. Chyba se bude objevovat a mizet, až se stane permanentní.
Vyčtení diagnostikou by aspoň nastínilo, co se dělo. Kdyby to bylo některé z čidel ABS, tak by to mohlo být kabeláží nebo třeba jen špínou na kolech.
Vyčtení diagnostikou by aspoň nastínilo, co se dělo. Kdyby to bylo některé z čidel ABS, tak by to mohlo být kabeláží nebo třeba jen špínou na kolech.
- soukupadam
Mě se jednoho dne ASC taky rozsvítila. Druhý den jsem to chtěl řešit a už to nesvítilo. Od té doby ani ťuk. Vše maká, jak má.. Je to už cca 5 let.
Pokud to už neblbne, neřeš to.
Jinak bych jako první šel po kabelech a konektorech ABS.
To e55: to, že ti svítila po záměně čidel stále jedna strana mohlo být špatným konektorem nebo kabelem..
Jak jsi přišel na to, že to byla jednotka? Diagnostika?
Pokud to už neblbne, neřeš to.
Jinak bych jako první šel po kabelech a konektorech ABS.
To e55: to, že ti svítila po záměně čidel stále jedna strana mohlo být špatným konektorem nebo kabelem..
Jak jsi přišel na to, že to byla jednotka? Diagnostika?
- soukupadam