Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

náklápění xenonů doprava jde, doleva NEJDE, nahoru a dolů OK

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
m4tes

#1 Příspěvek od m4tes »

Zdravím, stal jsem se majitelem e61 rv 2008 a mám pár dotazů :) všiml jsem si, že při zatočení volantem doprava, se xenony natáčí stejným směrem a rozsvící se druhá parabola (přisvětluje do zatáček, jako to mělo moje bývalé auto), když točim ale doleva, parabola levé se taky rozsvítí, ale xenony zůstanou stát a doleva se nenatočí :-( kde bych měl hledat problém? a ještě jeden dotaz, jak fungují ostřikovače xenonů? když zmáčknu ostřikování čelního skla mají se vysunout?? díky za odpověď :)
Daudgen
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Daudgen »

Ahoj,

to natáčení ti nefunguje i při jízdě?

u E39 se ostřik spustí zmáčknutím tlačitka S na páčce ostřikovačů nebo myslím po každém pátém ostříknutí čelního skla.
VRsix
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od VRsix »

Tak to zkus za jizdy :D na miste to nefunguje kvuli moznosti oslneni, pokud by jsi tam mel neco spatne, blikala by ti zelena dioda na spinaci svetel.
m4tes

#4 Příspěvek od m4tes »

právě na místě když stojím to jde doprava, dioda nebliká :) doleva nejde, za jízdy zkusím..

tak za jízdy to jde, zajímavé, na místě to jde jen doprava.. :)
myslím, i že ten ostřik xenonů funguje, zbytečně plaším...
VRsix
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od VRsix »

Nic si z toho nedelej, taky jsem dlouho zil v tom, ze se mi to toci jen do prava :)
Snejk
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Snejk »

to neni zavada to je vlastnost.. kdyz auto stoji tak nikdy netoci doleva.. jen doprava.. za jizdy uz je vse ok
lesta540

#7 Příspěvek od lesta540 »

nemusí být zavada, aby ti blikala dioda, jen je blok v jednotce světel, mohlo dojít k poklesu, napětí a jednotka má nouzový režim, stačí zajet na diag a vymazat chyby ze světel, pak to chodí(moje zkušesnost), jinak n amístě chodí jen doprava, ale při jízdě jsou znát oba směry.
Odpovědět