Tak při cestě na dovolenou se mě bawko pomstilo

V nádrži jsem měl tak cca 20l, chtěl jsem před odjezdem nabrat do plna, tak sem tam narval dalších cca 55l, pak už pisto vypinala. Po nastartování a rozjetí to po metru chciplo a nešlo už nastartovat. Takže sem to odtlačil na bok a nechal trochu vychladnout (měl jsem za sebou cca 200km vkuse) Pak znova pokus o nastartovani, chytlo to ale jak by jen na dva valce a po přidani plynu to chciplo, takhle několikrat.
Takže na laně před barák a kontrola svíček, ty byly hezky čistě opálené. Pak kontrola palivového obvodu, po vytažemí hadice ze vstřikovací lišty z konce co je u vrtule nešla ani kapka při startování. Takže bych tipoval že prostě nejede čerpadlo.
Tak pokusy s elektrikou u plovaku. Na dvou pinech co je zapojeny konektor na plovaku bylo naměřeno 12V, takže el. tam asi jde. Po vyšroubování te velké plastové objímky a pokusu o vytažení plováku a čerpadla se podařilo udělat bazén z benzínu

zjištění že to je jen plovák a čerpadlo je asi někde jinde bylo supr. Pak sme našli čerpadlo na podvozku u nadrže. Po přivedení + a - natvrdo z baterie v něm cvakne ale nevrčí. Po zapojení konektoru a pokusu o startovani necvaka nic.
Takže má někdo tip na co se ještě podívat? Za pár hodin smě měli odjet na dovolenou takže parada

((