ahoooj...prosim o help....nesvítí půl auta....levá přední a pravá zadní strana..angel eyes,blinkr a dálkové - předek (xenon funguje normálně),blinkr a brzdové světlo zadek....tak,teď mi někdo poraďte prosím nebo mi jebne
Ať to tady nezasírám... já mám problém, že mi nna PZ světle svítí všechny žárovky a přesto mi palubák ukazuje, že jedna žárovka nesvítí... šel jsem po kabelech ale žádnou anomálii jsme neodhalil, nějaký další nápad ?
Frax píše:Ať to tady nezasírám... já mám problém, že mi nna PZ světle svítí všechny žárovky a přesto mi palubák ukazuje, že jedna žárovka nesvítí... šel jsem po kabelech ale žádnou anomálii jsme neodhalil, nějaký další nápad ?
Zkontroluj ještě hodnoty těch žárovek, může se stát, že máš na každé straně některou jinak silnou a pak to může vyhazovat chybu... Eventuelně zoxidované kontakty...
mne stále písalo 3. brzdové svetlo, kukal som ho 3 krát a vždy svietilo, nakoniec som ho vybral ešte raz a zrazu som zistil, že žiarovka nebola dotočená o kúsoček v objímke, tak som ju dotočil a už to išlo v pohode
djbirkoff píše:ahoooj...prosim o help....nesvítí půl auta....levá přední a pravá zadní strana..angel eyes,blinkr a dálkové - předek (xenon funguje normálně),blinkr a brzdové světlo zadek....tak,teď mi někdo poraďte prosím nebo mi jebne
Ještě dodam,že jde o e39 530Da 2002,...hodně by mi helfnulo,kdyby měl někdo stejnej problém a jak to dal do kupičky ,)