Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

E39 - problém se světly / pravá přední a zadní strana

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
djbirkoff

#1 Příspěvek od djbirkoff »

ahoooj...prosim o help....nesvítí půl auta....levá přední a pravá zadní strana..angel eyes,blinkr a dálkové - předek (xenon funguje normálně),blinkr a brzdové světlo zadek....tak,teď mi někdo poraďte prosím nebo mi jebne
Birkoff
Klubové ID: 989

#2 Příspěvek od Birkoff »

Pokud jsou pojistky OK, tak mě rychle napadá jen LCM (Lichtmodul).
Frax
Klubové ID: 3143

#3 Příspěvek od Frax »

Ať to tady nezasírám... já mám problém, že mi nna PZ světle svítí všechny žárovky a přesto mi palubák ukazuje, že jedna žárovka nesvítí... šel jsem po kabelech ale žádnou anomálii jsme neodhalil, nějaký další nápad ?
Jergus

#4 Příspěvek od Jergus »

Frax píše:Ať to tady nezasírám... já mám problém, že mi nna PZ světle svítí všechny žárovky a přesto mi palubák ukazuje, že jedna žárovka nesvítí... šel jsem po kabelech ale žádnou anomálii jsme neodhalil, nějaký další nápad ?
Zkontroluj ještě hodnoty těch žárovek, může se stát, že máš na každé straně některou jinak silnou a pak to může vyhazovat chybu... Eventuelně zoxidované kontakty...
sklenus

#5 Příspěvek od sklenus »

mne stále písalo 3. brzdové svetlo, kukal som ho 3 krát a vždy svietilo, nakoniec som ho vybral ešte raz a zrazu som zistil, že žiarovka nebola dotočená o kúsoček v objímke, tak som ju dotočil a už to išlo v pohode
djbirkoff

#6 Příspěvek od djbirkoff »

Birkoff píše:Pokud jsou pojistky OK, tak mě rychle napadá jen LCM (Lichtmodul).
Zajímevé ale je,že mi to nehází žádnou chybu....a nejde jenom jedna strana...snad to neni v kabelech
djbirkoff

#7 Příspěvek od djbirkoff »

djbirkoff píše:ahoooj...prosim o help....nesvítí půl auta....levá přední a pravá zadní strana..angel eyes,blinkr a dálkové - předek (xenon funguje normálně),blinkr a brzdové světlo zadek....tak,teď mi někdo poraďte prosím nebo mi jebne
Ještě dodam,že jde o e39 530Da 2002,...hodně by mi helfnulo,kdyby měl někdo stejnej problém a jak to dal do kupičky ,)
Odpovědět