Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
530d e60 vyjmutí polosy z náboje
a to je právě tento případ ložisko je s nábojem slisované a dost blbě se to upíná, kdo to dělal tak potvrdí, nicméně dnes jsem byl u známého a ten mi to přelisoval, přpravky ze seatu se prohýbaly ale nakonec cvak a šlo to, ten vnitřní prstenec si dala flexa a majzlík
no tak dnes večer po práci zase do garáže a složit to zpět...
co mě ale poslední cca 2-3 tis km trápí je debilní skřípavej zvuk při rozjezdu a nebo při nešikovném podřazení z 3 na 2 a nebo prostě když motor zaškube při prudké akceleraci nebo deceleraci... v brzdách to není, to jsem prověřil, a nemohu zaboha přijít odkud to jde, ale zdáse mi i servisákům že spíš od zadu... nějaké nápady?

co mě ale poslední cca 2-3 tis km trápí je debilní skřípavej zvuk při rozjezdu a nebo při nešikovném podřazení z 3 na 2 a nebo prostě když motor zaškube při prudké akceleraci nebo deceleraci... v brzdách to není, to jsem prověřil, a nemohu zaboha přijít odkud to jde, ale zdáse mi i servisákům že spíš od zadu... nějaké nápady?