předem se omlouvám, pokud to dávám do špatné sekce, ale nenapadá mě lepší (dyžtak mě přehoďte do jiné). Koupil jsem dobitou E34 r.v. 90´. M50B25 se samosvorem. Co se výbavy týče tak auto má el. šíbr, 4x okna, zrcátka, mlhovky, el. kožené béžové sedačky (dodělané z jiného vozu) s loketkama ve stavu spíše podprůměrném ovšem žádný díry apod. Auto má najeto neznámo kolik, neboť jsou tam přehozený budíky z automatu a na nich je tedy najeto 390k km. KO jsou prahy, pravý zadní blatník, brzdy, celkově černý schwarz diamant lak (škrábance), plus kosmetika nárazníků, nyní odpojená váha vzduchu, jinak se auto hádá na volnoběh, chlastá a hulí, přední světla KO elektrika ... sice svítí, ale jak je to zapojený je opravdu masakr. Samozřejmě i nějaký ten únik oleje jak z motoru, tak je i diferák trochu oblitej. Jezdím s tím úplně normálně, nikde mě to nenechalo a krom kritickýho brždění kvůli KO brzdám se s tím jezdí super. Jde mi o to, že když jsem auto kupoval, tak jsem počítal, že budu mít víc času na opravy apod. a nakonec čas vůbec nemám. Věřím tomu, že nějakému fanouškovi to poslouží minimálně na díly nebo si to dá do kupy jako jsem chtěl já ... ještě stále to zvažuji, protože mi to auto přirostlo k srdci a kdybych čas měl, tak i na ten stav ho nepustím ... jaká cena by byla reálná za tohle auto? S ohledem alespoň na ty kožený sedačky a samosvor