Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
display místo MID a radia business
-
Ahoj všichni,
našel jsem tady hodně témat k navigaci, ale nikde jsem nenašel odpověď na moji hloupou otázku.
Pokud mám teď radio na kazety business, MID display a měnič v kufru a chtěl bych místo toho mít display 16:9 nebo 4:3 ale nepotřebuju navigaci, jde to jen přehodit a bude mi to fungovat, a nebo budu potřebovat ještě nějaký další modul a hlavně tahat další nové dráty?
Chtěl bych to kvůli přehlednějšímu ovládání na displayi a taky že se mi to víc líbí.
Díky moc všem za odpovědi.
našel jsem tady hodně témat k navigaci, ale nikde jsem nenašel odpověď na moji hloupou otázku.
Pokud mám teď radio na kazety business, MID display a měnič v kufru a chtěl bych místo toho mít display 16:9 nebo 4:3 ale nepotřebuju navigaci, jde to jen přehodit a bude mi to fungovat, a nebo budu potřebovat ještě nějaký další modul a hlavně tahat další nové dráty?
Chtěl bych to kvůli přehlednějšímu ovládání na displayi a taky že se mi to víc líbí.
Díky moc všem za odpovědi.
-
chápu že musím tahat kable pro dvd mechaniku pro navigaci a taky ke GPS modulu, ale pokud nic z toho nepotřebuju tak jaká jednotka mi ještě chybí aby mi to fungovalo, kabel k měniči by tam měl být, když měnič na CD mám a funguje. Takže jediné, co nevím je, kde je radio modul když je v přístrojovce mechanika na kazety, jestli je v kufru nebo je součástí te mechaniky?
-
-