Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

display místo MID a radia business

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
carrera_rapida

#1 Příspěvek od carrera_rapida »

Ahoj všichni,
našel jsem tady hodně témat k navigaci, ale nikde jsem nenašel odpověď na moji hloupou otázku.
Pokud mám teď radio na kazety business, MID display a měnič v kufru a chtěl bych místo toho mít display 16:9 nebo 4:3 ale nepotřebuju navigaci, jde to jen přehodit a bude mi to fungovat, a nebo budu potřebovat ještě nějaký další modul a hlavně tahat další nové dráty?

Chtěl bych to kvůli přehlednějšímu ovládání na displayi a taky že se mi to víc líbí.

Díky moc všem za odpovědi.
Flyshit

#2 Příspěvek od Flyshit »

Potřebuješ k tomu moooooc věci :D mám to doma už asi 2 roky v krabici,vůbec se mi do toho nechce..... Musejí se na tahat kabely na repraky do kufru,protože tam jsou všechny moduly... Fakt jebacka :?
ardo

#3 Příspěvek od ardo »

Práce celkem v pohodě,tak na jeden den :wink:
Někdo tady dával návod i s fotkama
carrera_rapida

#4 Příspěvek od carrera_rapida »

chápu že musím tahat kable pro dvd mechaniku pro navigaci a taky ke GPS modulu, ale pokud nic z toho nepotřebuju tak jaká jednotka mi ještě chybí aby mi to fungovalo, kabel k měniči by tam měl být, když měnič na CD mám a funguje. Takže jediné, co nevím je, kde je radio modul když je v přístrojovce mechanika na kazety, jestli je v kufru nebo je součástí te mechaniky?
ardo

#5 Příspěvek od ardo »

vše je v kufru,vepředu je jen obrazovka
carrera_rapida

#6 Příspěvek od carrera_rapida »

takže když seženu obrazovku tak to v přístrojovce jen přehodím a bude mi fungovat radio a cd changer a nepůjde logicky navigace když nemám gps modul a dvd mechaniku? A jak na tom bude palubní počítač, bude se to muset spárovat nebo jen připojím místo MID a bude to fungovat??
Flyshit

#7 Příspěvek od Flyshit »

Rádio modul je taky vzadu,návod je na e39.cz myslím.... Obrazovka ma úplne jiny vstupy takže to nejde jen tak zamenit
carrera_rapida

#8 Příspěvek od carrera_rapida »

ah tak to jsi mě moc nepotěšil, tahat dráty po celém autě, na to si netroufám, tak to nechám tak .... každopádně díky moc za info
Odpovědět