Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
E60 touring panorama, teče do kufru pomoc!
-
Prosím mám dotaz,teče mi do kufru u kombika E60 s panoramatickou střechou. To by nebylo ,tak hrozné kdyby v kufru nebyly řídící jednotky.
Už jednou mi to jednotky vyplavilo,nechal jsem to opravit,ale kudy zatéká jsem nezjistil.Kontroloval jsem odtokové kanálky od šíbru a ruzně to poléval vodou a nic. Rok byl pokoj a ted mi tam zateklo znova. Tak se chci zeptat jestli nemá někdo s tímto zkušenost. Řídící jednotky jsem sice nechal přesunout do bočních kapes v kufru,ale dobrý pocit z toho nemám.
Už jednou mi to jednotky vyplavilo,nechal jsem to opravit,ale kudy zatéká jsem nezjistil.Kontroloval jsem odtokové kanálky od šíbru a ruzně to poléval vodou a nic. Rok byl pokoj a ted mi tam zateklo znova. Tak se chci zeptat jestli nemá někdo s tímto zkušenost. Řídící jednotky jsem sice nechal přesunout do bočních kapes v kufru,ale dobrý pocit z toho nemám.
-
-
- Klubové ID: 2455
-
-
- Kontaktovat uživatele:
Hele já teď měnil LCI světla a to samý.Taky mi tam teče.Ale u mě je to tutově světlem protože předtim to nedělalo.Takže to musim vyřešit.Jinak po těch bouřkách co to stálo u Snejka sem našel pod rezervou docela rybníček.Jednotky Snejk na poslední chvíli zachránil a vyřešeno tak že mi tam provrtal 2 díry skrz a nebude se to aspoň usazovat
Doporučuju