Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Gramáž chladícího média E34 535i
-
KKKuba
- Kontaktovat uživatele:
Já jí mám vypuštěnou, protože mašiny na R134 poznají zbytky r12 a odmítají to vyměnit. Mám 91rok, sice už M50 motor ale bohužel ještě stará klima... U E36 to samý, poslední měsíc výroby kdy se dávala R12, takže mám dvě báva a ani u jednoho nejde klima a asi ani nepůjde.. 
Jinak ten štítek je na předním čelu...
Jinak ten štítek je na předním čelu...
Musí se to propláchnout nebo se dělají přestavbový sady https://servis.rpj.cz/katalog/vybaveni- ... -ac2135ax/
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
-
Hagen
- Klubové ID: 3367
Pockat, ja mam na klimatizaci plneni takovy ty maly ventilky na plneni, v servisu to normalne nepichly vycistili a naplnily R134. Ale mam rok 91 takze musim mit jeste starou klimu ne? A chladi to, akorad v kamosove aute novejsim to chladi o dost vic, takze sem si rikal jestli tam misto 1500g nema byt 1900g a nevim kde to zjistit, mrknu zejtra na ten stitek. A mam ho hledat na chladici teda?
Je na čele přímo uprostřed pantů kapoty, tzn zhruba v prostředku chladiče, ale ne na chladiči. Je (měl by být) na tom plechu, kde jsou právě ty panty kapoty uchyceny. Jinak 1900g se mi zdá už trochu moc, ono už 1500g je dost, kolikrát na to plniči čumí, že tam toho je tolik...
Jinak právě jeden z těchto lidí, co plní klimošky mi řikal, že i když je v okruhu relativno tolik moc chladiva, tak i přes to tyto staré klimošky paradoxně chladí míň než ty novější, i když ty novější tolik chladiva neobsahují. Mně taky trvá, než se klima rozjede a zdá se mi teda slabší, nicméně to nějak neřeším, naplněno (snad ještě) mám, tak uvidíme dál
Takže z kliamsoustavy původně běžící na R12 lze takto jednoduše udělat klimu kompatibilní s chladivem R134? To je super! Btw, jak se obsah této věci natlačí do systému?
Jinak právě jeden z těchto lidí, co plní klimošky mi řikal, že i když je v okruhu relativno tolik moc chladiva, tak i přes to tyto staré klimošky paradoxně chladí míň než ty novější, i když ty novější tolik chladiva neobsahují. Mně taky trvá, než se klima rozjede a zdá se mi teda slabší, nicméně to nějak neřeším, naplněno (snad ještě) mám, tak uvidíme dál
Takže z kliamsoustavy původně běžící na R12 lze takto jednoduše udělat klimu kompatibilní s chladivem R134? To je super! Btw, jak se obsah této věci natlačí do systému?
-
originalbmwparts
- Klubové ID: 2853